torsdag 24 mars 2011

Här och nu upphör allmän väg.

Det var en fantastisk spelning. I recensionen i dagens GP står det "det är märkligt vad lite oväsen kan göra gott för själen". Amen på det. Också samma vanliga: varför går vi inte på konserter oftare? Vi måste bli bättre på det.

Det måste vi verkligen. Fan vad musik är bra när det är bra. Kanske det närmsta man kan komma en religiös upplevelse utan att vara i närheten av religion. bob hund har jag inte sett sen... Roskilde antar jag. Och det var många år sen.

Imorgon trillar det in pengar på kontot. Då ska jag köpa den månatliga ransonen skivor (nyårslöftet). "Det överexponerade gömstället" åker med.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Nu är det min tur att bli avis! Vi undrar också alltid samma sak när vi i lyckoruset går hem från em bra spelning, 'varför gör vi inte det här oftare?' Det är en jäkla kikck att se ett grymt band fulla med energi uppe på scen. Vi såg Bob hund för två år sen, vilken lycka!

Miss Muffin sa...

Nu tycker jag att vi bestämmer att vi börjar gå på fler konserter. Typ att man MÅSTE gå på minst fem på ett år eller nåt. Det borde man ju kunna klämma in. Här i stan finns massa billiga spelningar men vi är så Lata så att det är ett skämt! Nu blir det skärpning!

malin sa...

Jag såg Bob Hund på Götaplatsen -09. Det var helt magiskt och kanske en av de bättre konsertupplevelserna i mitt liv.

Fifi sa...

En riktigt bra spelning kan man leva länge på!

Jag fikar hemskt gärna nästa vecka! Jag försöker att ha åtminstone en sak inplanerad varje dag så jag inte slöar ihop alltför mycket. jag kan nog vilken dag som helst, så säg bara till när det passar dig!

kram

Miss Muffin sa...

malin: ja de är fantastiska!

fifi: ja vad bra! då hörs vi snart och spikar dag och tid. kram