fredag 4 mars 2011

Hide.

Jag tryckte "hide all" på en person på fejjan. Ska bli så jävla skönt att inte se vederbörandes statusar. Människan är platt, otrevlig, dryg och helt ointressant. Personen kommer på köpet med en annan person. Tusentals är de gånger h*n givit mig gliringar, varit nedlåtande och allmänt dum i huvudet (har vid åtminstone ett tillfälle varit inne och nosat på rasism). Kan liksom inte deleta mänskan eftersom h*n hänger ihop med en annan. Linna Johansson bloggade förra året om att hon skulle sluta vara så snäll. Det var exakt vad jag hade slutat med när det gäller den här personen strax innan jag läste det blogginlägget. I stället för att släta över, le och känna mig överkörd började jag dryga mig och vara otrevlig tillbaka. Väldigt skönt kan jag meddela. Inte så konstruktivt kanske. Men det spelar inte mig nån roll. H*n finns inte i mina tankar nånsin längre. Mer än på jävla fejjan då. Så hide, bye bye!

7 kommentarer:

emster sa...

Man kan ta bort också. Men det kanske inte går? Alltså kompispolitiskt?

Miss Muffin sa...

Ja det hade jag gärna gjort men, nej, rent kompispolitiskt går inte det. Det skulle kunna bli mycket mycket jobbigt.

Kakans mamma sa...

Jag blockade en person. Jag ser inte honom, han ser inte mig. Mycket effektivt. :-)

Jonna sa...

Jag är inte medlem på facebook alls och det är när jag läser sånt här som jag påminns om att det är ett bra beslut :)

Anonym sa...

Tänk va skönt det vore om man kunde "gömma" en person i verkliga livet!

Alltså slippa säga upp bekantskapen med allt vad det innebär för omgivningen, bara "gömma" och så krockar man aldrig mer i trapphuset... man åker aldrig mer samma buss... personen i fråga försöker inte bjuda in sig titt och tätt.
Fan, vilken härlig funktion.

sofia sa...

jag upplever nästan att det blir tvång med alla nyare medier som poppar upp. folk blir irriterade på mig för att jag inte svarar på mejl, facebook meddelanden eller om jag inte har tid att svara i telefon. och då har jag alltid skyltat rättså tydligt från början med att jag inte är en sån supersocial iller. man tycker liksom att det borde räcka. människor är väl för vana vid att kunna få tag på vem de vill när de vill nuförtiden. jag har nytta av t.ex facebook ibland men att folk Kräver av en att man ska vara lika aktiv..åh bara lägg ner. kanske tappade din tråd lite här hehe, det är bara ett ämne som ofta gör mig uppeldad.
som tur var finns ju den där funktionen du nu fick användning av:)

Anonym sa...

Man blir ju liksom tvungen att gömma en del som bara pratar på. Annars hinner man ju inte läsa någonting av det viktiga.