onsdag 9 mars 2011

Jan.

Nu är rörmokaren här och ligger på golvet i köket och svär. Och jag är så hungrig så att jag skulle kunna dö men jag får vänta tills Janne är klar. Jag bistår honom med dagstidningar att lägga på golvet och, ja, sällskap antar jag. Han svär ganska mycket den där Janne. Och spolar vatten. Och svär lite mer. Nån ficklampa hade jag inte. Då svor han lite till. Ja vi har det trevligt här, jag och Janne.

6 kommentarer:

lisa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Svårt det där med hantverkare. Man vet inte om man ska underhålla dem, eller lämna dem ifred, och vart man i så fall ska ta vägen.
Idag har vi några mystiska rörmokarmänniskor som kommer och går, och man vet aldrig om de är klara eller om de kommer att komma tillbaka.

CINDERALLEY sa...

Fantastiskt att han heter Janne.

Miss Muffin sa...

Lisakristin: haha.. ja precis! sist sa de att de skulle komma tillbaka. jag satt och väntade närmre en timme. så ringde jag och de bara "nä, varför trodde du det?". FÖR ATT NI SA DET!!

cinderalley: ja, verkligen. han är en klassisk janne känns det som.

Dorro sa...

Men nu förstår jag inte riktigt. Är det krångel med rören i köket? Också? Jag tycker att den här följetongen börjar bli lite tradig. Dags att byta linje...som god middag hemma med vänner för att man har ett nytt kök och det blir en fantastisk kväll. Eller plötsligt ringer det på dörren och någon står utanför och kastar konfetti och skriker ni har vunnit 5 miljoner på lotto trots att ni inte spelar. Det tycker jag vore trevligare men det är bara min lilla åsikt om saken.

Miss Muffin sa...

Det var stopp i rören. Men de har blivit rensade och rören har blivit filmade så nu är allt i sin ordning igen!