tisdag 22 mars 2011

Snart slut.

Väldigt spännande praktik jag har. Ena dagen pratar man med någon queerfeministisk anarkaflata, en annan dag en sverigedemokrat, sen nån kulturkvinna också lite med pjäsförfattare, forskare och programledare. Men nu är det snart slut. Känner mig så våldamt osugen på att gå tillbaka till skolan (högstadiet?) där vi ska leka rollspel i nån sorts global rättvisa-projekt. Känns bara hallå kan vi göra nåt vettigt som gör nån skillnad på riktigt istället? Också detta lilla lyxproblem med luncherna. Från potatispuréer, goda fiskar på Wasa allé och kärleksluncher utan barn på Stearin till tråksallad i dålig stämning där folk viskar bakom varandras rygg och skickar lappar. Vill säga hejdå och aldrig komma tillbaka. Himlans tur för mig att Koftan finns. Annars hade det inte varit värt att åka dit.

6 kommentarer:

Doktoranden sa...

Ingenting smakar lika bra som verkligheten vilket innanför skolans väggar alltför ofta bara är ett teoretiskt resonemang.

TinaLinaTiny sa...

Ja, det där med skola är sådär. Förstår att det är bra mycket roligare att komma upp & jobba på riktigt. Men nu är det bara att stå ut sista tiden :)

Miss Muffin sa...

doktoranden: sant. i det här fallet: inte ens nån vettig teori. fast snart kommer nån från uppdrag granskning och ska lära oss sina skills och det ser jag fram emot.

tinalinatiny: jag brukar älska att plugga. men det här folkhögskoletjafset har jag minst sagt svårt för. påtvingade sociala aktiviteter. men jag får stå ut!

Sofia sa...

Skicka lappar? Allvarligt?

Fifi sa...

Men vad fan, har folk inte gått vidare från högstadiet eller?

När Gollum kräktes (vilket var rätt ofta) brukade Zoom alltid äta upp åtminstone en del av det, men då var det ju mat i spyorna, i den här var det bara trasiga leksaker…

kram

Kulturkoftan sa...

Å. Fina du! Vi gömmer oss i bibblan!