lördag 26 mars 2011

Rose is a rose is a rose is a rose.

(Varning för skrytmaja)

Så här får man nog egentligen inte göra. Skriva om sånt som är för bra. Då kan folk bli sura och kommentera att man är lite för glad och har det lite väl bra. Men sen får man ju inte gnälla heller för då är man otacksam. Så jag kör på lite lagom i stället. Jag känner mig allmänt låg. Men så fick jag 20 rosor av M. Bara så där. För att han tycker om mig. 20 rosor. Fattar ni? De är dessutom enorma och otroligt vackra.

9 kommentarer:

lisa lightning sa...

klart man ska skriva om sådant som är bra! också. det är nåt visst med rosor. pampighet. gött.

emster sa...

Nu broderar du ut lite väl mkt om hur jävla bra ni har det tycker jag!! HAHA, skoja. Alltså det var gulligt blygsamt!

HURRA för rosor (jag köpte 20 rosa till mig själv i fredags).

Fifi sa...

Vad fint av M!

Och jag tycker att man får blogga hur mycket man vill om att man är glad, lycklig och allt sånt där, precis som att man får blogga om motsatsen lika mycket om man vill det. Folk har för mycket åsikter ibland!

kram

Miss Muffin sa...

lisa lightning: ja, det tycker jag också! och rosor ja. fantastiskt. borde köpa det oftare.

emster: haha.. ja jag vet. helt rosaskimrande. kan meddela att vi får gå och bajsa borta på toaletten vid bastun nu. det jämnar ut det med rosorna lite! jag brukar också köpa blommor till mig själv men jag har aldrig slagit till på nåt så pampigt som 20 rosor. men det ska jag!

fifi: ja verkligen! började nästan gråta.

och helt klart har folk (anonyma) väldigt mycket att tycka om. ibland får jag känslan av att de mest vill tycka mer än framföra en riktig åsikt. fattar dock inte vad de får ut av det. men det är väl skönt för dem. gratis nöje liksom.

kram!

Inna sa...

Vad fint ni verkar ha det tillsammans, jag blir så glad av att läsa sånt här! Och önskar samtidigt att min egen man kunde vara en blom-kille...

lisa lightning sa...

Inna: min kille var ingen blomkille, men sedan vi flyttade för ett halvår sedan förvandlades han. nu kommer han jämt hem med buketter och fina krukväxter. kanske älska han mig mer nu när vi bor större? i så fall rekommenderar jag en flytt!

Miss Muffin sa...

inna: det är inte så ofta han kommer med blommor. det händer nån gång då och då. jag tror att vi köper blommor till varandra ungefär lika ofta (sällan). men visst blir man glad!

lisa lightning: aha! det är det som är grejen. jag är sugen på att få fler böcker i present. undrar hur man går till väga då.

lisa lightning sa...

köp fler bokhyllor?

Kulturkoftan sa...

Vilken kille! 20 stycken!