måndag 21 december 2009

Bråttom bråttom.

Jag har en alldeles för lång lista på saker som måste göras. Listan inkluderar två telefonsamtal. Jag hatar att prata i telefon. Men allting börjar med tvätten. Alltså den tvätthög som tidigare var en samling i en tvättkorg som numera är en hel klädkammare full upp till taket. Typ. Vi-tidningen som damp ner får nog vänta. Tillsammans med Bang som legat här på armstödet i en vecka eller något. Också sista julklapparna. Fy fan.

Jag har börjat på Karolina Ramqvists "Flickvännen" nu. Känns lovande så här i början i alla fall. Om man har bebis rekommenderar jag varmt seriealbum. Jag läste Nanna Johanssons "Fulheten" igår. Skitrolig. Okej nu måste jag skynda. Det blir nog ökat bloggande efter julafton. Då är M hemma och förgyller min dag med intelligenta utsagor, konstig klädstil, märkliga intressen (obs! inte olagliga) och annat skojigt.
Bild lånad här.
.......
Dessutom har jag min lilla drakbebis som jag måste kramas med ganska mycket så då hinner man inte riktigt allt man vill (eller okej allt man egentligen måste göra men inte har lust med).

9 kommentarer:

Cecilia sa...

Hoppas att ni får en riktigt underbar jul med massa god mat, godis och vila!

Fredrik sa...

Sniggaste drakbebisen det där!

Sofia sa...

Jag dör vad ni är fina!

Lilla Anna sa...

Bilden är riktigt fin på er två :)

Tinalinatiny sa...

Grym bild! Både Tintin & du posar ju finfint :)

sassy sa...

Gud, vilken charmig liten drake du har!

kram

LillaGrå sa...

Fina lilla ärtgröna drakbebisen :)

Känner igen måste-listan och det där tvättberget. Håller just på att bearbeta mitt för fullt. Så jäkla kul en sen kväll före jul. Inte alls.

Tänkte be dig om boktips, men mailar istället.

Kram!

Josefine sa...

cecilia: och detsamma till dig!

doktoranden: ja jag tror det med! :)

sofia: åh tack!

lilla anna: tack lilla anna panna!

tinalinatiny: ja det gör vi va! :)

sassy: ja hon är så fin och snäll. känner mig nöjd. tänker inte reklamera. du får komma hit snart och träffa henne! kram

lillagrå: ja det känns som sisyfosarbete det där med tvätten. eller nej. det ÄR ju sisyfosarbete. ja maila du istället! kram

Linda sa...

Hahaha, vi har den outfiten också! Det stod mellan den och typ en kanindräkt men egentligen visste vi båda två vad tösen måste ha. Vi skrattade så vi grät, på riktigt, när vi fått på den för första gången. Hon är fin din lilla. Och vilka fantastiska fräknar du har, det har jag nog inte tänkt på innan... Väldigt vackra du.