måndag 30 augusti 2010

Kväll.




Tintin har på riktigt upptäckt bokhyllan men vi låter henne hållas. Jag är inte så rädd om mina böcker egentligen. Hon får inte riva sönder dem men det är inte hela världen om det blir några veck, några skråmor. Jag gillar böcker som ser lästa ut. Och konstigt nog bläddrar hon mest. Än så länge. Trött blir hon i alla fall. Och S:et gillar bolibompa-webben. Mycket. Hon undrar hur långt tio minuter är. Hjärnan skulle kunna implodera för betydligt enklare frågor än så. Också är det kväll. Ljuva kväll.

3 kommentarer:

Jonna sa...

Min unge har tack och lov aldrig rivit i böcker hon heller. *peppar peppar* Jag minns att jag tänkte när hon var bebis att hon måste vara något slags underbarn som kunde bläddra så fint. Det tror jag såklart fortfarande att hon är, men numer av andra orsaker.

Josefine sa...

Ja, jag håller tummarna för att det ska hålla i sig. Jag börjar dock bli lite trött på att alla böcker åker längest in i hyllan. Det stör min ordningskänsla att de inte står längs med kanten (typiskt jobbig människa jag är!)

Jonna sa...

Haha, ja, så långt in som möjligt ska de stå. Allra bäst är om man lyckas peta in en eller ett par böcker bakom de andra innan man skjuter dem bak mot väggen, så att ens anala mamma måste plocka ut alla böcker för att få bringa ordning igen.