torsdag 29 april 2010

Banalt.

Det här med Facebook. Det är ju en guldgruva på många sätt. En extremt banal guldgruva - men ändå. Till exempel såg jag nyss en bild på en av de drygaste människor jag någonsin träffat. Han är också en av de som blivit mest lovordad för sitt utseende av allsköns kvinnor jag känt. Ofta lät han bli att hälsa på folk, eller så sa han bara till människor han träffat vid upprepade tillfällen men som han tyckte var töntiga "nä vi har inte sett förr. L**s heter jag" om de envisades med att hälsa på denne självutsedde gud till man), stängde av "skitmusiken" nån hade valt för att sätta igång sin egen (alltid Curtis Mayfield och sen stuffade han runt i rummet och stönade "superfly" på ungefär samma sätt som mina vänner bara "åh herregud han är så snyyyyyyygg!!! jag dör!").

Det bästa med honom var att jag sen fick reda på att hans tandläkare nästan hade kräkts när hon fick tömma ut ruttnande matrester ur en ficka som uppstått mellan hans tänder och tandkött.

Kan njuta än idag vid tanken på att han hade ett avlopp till mun. Inte så superfly.
Så banal är jag.

10 kommentarer:

Medelklassman sa...

Jag älskar sånt här.

Sofia sa...

Yes! Avloppet!

Jo tjena sa...

Jag älskar sånt. Få reda på saker om den snyggaste/coolaste/avgudade/självupptagna människan jag inte tål som är skitäckligt.

Anna sa...

win!

snellie sa...

hahaha, det är fantastiskt!
Jag älskar även när de blir kvar i de små hemorterna med fula fruar och äckliga barn. Det är också rättvisa.

Josefine sa...

30+: Ja med. Mycket.

Sofia: Jag har även fått information om att man inte kunde stå nära honom att prata för, ja, det gick helt enkelt inte.

Jo tjena: jag vet! Man älskar ju det. Så simpel man är men så underbart det är!

anna: verkligen!

snellie: haha.. ja det är det!Ja det är också rättvisa. Den taskigaste tjejen jag känt jobbar som servitris och hade länge lite lätta drogproblem. Det var också gött att höra om tycker jag :) (herre gud vilken dålig människa jag är!)

Fifi sa...

Haha, så där banal är jag också! Jag njuter av sådant så mycket att det nästan är pinsamt...

Anonym sa...

Hahaha, först frökusarna och nu detta. Ett blogginlägg till på samma tema så kräks JAG också. Fantastiskt roligt!

Sofia sa...

Facebook över huvud taget. Jag kommer på mig själv med att frossa i saker där. Jag har en kompis som lägger upp en miljon poser-bilder på sig själv. Gärna 10-15 st från precis samma tillfälle så att de är i princip likadana, bara en lutning på huvudet som skiljer. Och det mesta tar hon själv genom en spegel med sin iphone eller kameran på datorn.
Det här fenomenet fascinerar mig något helt otroligt. Jag fattar inte. Så jag måste kolla och kolla.

Lillräven sa...

Å du allmäktiga Facebook! Jag älskar dig! Du giver och du tager. Mycket karma going on där. Jag (som var minst sagt halvnördig i högstadiet/gymnasiet) ÄLSKAR att kolla runt bland de sk tuffingarna och se vad det blivit av dem. Det värdigaste vore ju att inte bry sig, men det är inte lika kul.