tisdag 13 april 2010

Fick viktigt mail från min sambo i förmiddags! Lyssna nu!

I morse tränade M bredvid Patrik Sjöberg.

I förra veckan såg M Sjöberg på ett uteställe. De är nästan som bästisar nu. Typ.

8 kommentarer:

E sa...

Eller så stalkar han Sjöberg, vilket är en inte så lite obehaglig tanke.

Josefine sa...

alltså. det är inte omöjligt. det finns två män han skulle glömma mig på en sekund för och det är patrik och jonas karlsson. det är nästan läskigt att sitta i soffan med m när de syns i rutan. han blir dimmig i blicken och bara "asså... han är så jävla skön... så jävla cool... eller hur.. kolla... ja... herre gud... hahahaha.... rolig också ja.så jävla skön."

E sa...

Vet hur det känns. Har samma problem hemma med Kjell Bergqvist.

Josefine sa...

HAHAHAHAHA. Där har vi namnet jag glömde. Efter stjärnorna på slottet var det helt vansinnigt. Då var det prat om Kjell VARJE dag. Ja han säger Kjell. Eller Berka. "kjell sa... kjell har gjort den filmen.. kjell är jättebra här och där och där där och där.. Ja han är bra Berka."

Polly Pretty Pants sa...

& jag handlade i samma mataffär som honom i lördags...Ja, Sjöberg alltså...Han e minsann ute & rör på sig nu vill jag säga :-)

Lillräven sa...

Eeeeh, det här är helt sjukt fall av "too much information", men jag kan inte låta bli. Den första sexdröm jag kan minnas bestod av nån slags pettinghångel mellan mmig och... Patrik Sjöberg. Vet än idag inte hur detta gick till.

Josefine sa...

polly pretty pants: ja han verkar vara i farten minsann!

lillräven: HAHAHAHA... tusen tack för att du delade med dig. pettinghångel med patrik sjöberg - det är utan tvekan det roligaste jag hört på länge. tack för dagens skratt!

Fifi sa...

Jag vill också se Sjöberg!