måndag 12 april 2010

Ingår tidsskrifter i bebisars kostcirkel?

Nu har det alltså börjat. Man kan inte längre ha något inom räckhåll för bebisen i hushållet. Leksakerna skiter hon i. Det hon vill åt är de saker hon inte får ha. Hon vill dra i kattens päls, bita på sladdar, äta papper. Främst gillar hon de saker som man tar ifrån henne. Bara de sakerna är värda något. För dem kan hon åla flera meter utan att gny. Tidningar, vykort, papper.


8 kommentarer:

Medelklassman sa...

Hon kommer få det helfestligt med era bokhyllor senare. Det är JÄTTESKOJ att riva ut alla böcker i en stor hög på golvet.

Cecilia sa...

Haha, det är samma sak hos oss just nu! Lillkillen far runt och försöker få tag i allt han kan..

Josefine sa...

30+: Ja det ser vi fram emot. Vi får väl köpa nån glasskiva och sätta upp framför hela skiten. Men hon kan säkert ta sig igenom den också. En liten maskin är vad hon håller på att utvecklas till.

cecilia: ja, det är helt tokigt vilken viljestyrka de har.

Besynnerligt sa...

Kan man på något sätt få bort den där hökögonblicken? Utan den skulle jag vara ganska safe. Mitt flickebarn kommer liksom ingenstans än men hon drar ju i allt hon passerar när hon bärs runt eller för all del bara sitter i ens knä. Inklusive katten.

Anonym sa...

Klart det ingår i Kostcirkeln. Vänta bara till utesäsongen börjar. Då utvidgas cirkeln med Sand, jord, fimpar, kottar, stenar, hundbajs.och annat "gott o Blandat"

Ellan sa...

Mor min har berättat att min läskarriär började tidigt. Nu var jag väl lite äldre än Tintin, men detta var innan läs-och skrivkunnigheten satt in. Tydligen satt jag på köksgolvet och bläddrade i tidningarna, och satt och skrev av bokstäverna i hela artiklar.

Lillräven sa...

hahah gullis! Jag försöker förebygga det där beteendet genom att ge henne grejer som tidningar och fjärrkontroller. Vad hon inte vet är att jag skiter i just de tidningarna (alltså, inte så att jag bajsar i dem... du hajar) och att fjärrkontrollerna hon får inte funkar *EVIL*
Här om dagen var hon alldeles svart runt munnen och på fingrarna av bläck från en gammal Times haha!

Josefine sa...

besynnerligt: ja den där blicken är magisk. de kan plötsligt få syn på saker på mils avstånd. innan kunde man ju stå mitt framför utan att få kontakt... :)

anonym: ja s:et var till exempel väldigt förtjust i att slicka på stängerna inne i spårvagnarna. men det visade sig vara bra för immunförsvaret. hon har ätit och slickat på allt - hon är aldrig sjuk.

ellan: haha.. vad kul! ja det lär nog dröja innan det blir så för tintin. hon kan inte ens sitta själv ordentligt än..

lillräven: hahaha... tur att du inte bajsar i dem. där går nog gränsen alltså.. Men det är en bra idé. Tack! det ska jag göra här med. leta upp lite gamla sladdar och skit (OBS! ej bajs här heller!) som jag tar ifrån henne några gånger så att hon får upp intresset för dem.