måndag 19 april 2010

Det var den helgen.

Vi konstaterade att vi nog får se över våra matvanor under helger. Vi åt två luncher och frukost hemma. Det var allt. Det blir ganska dyrt att vara lat.

Den här helgen i punktform
* Tränade två gånger
* Couscoussallad, quornfilégratäng, planka, två lyxfrukostar, baguette, hallonbulle (världens godaste!) och en mezzo, en mellan lagom latte (ja, så får man beställa på Zenit för att det inte ska smaka välling), en halv pizza, sallad och vitlöksbröd, några glas vin.
* Promenad med en styck gnällig man (det är kallt, det blåser, det är långt, jag är hungrig, jag är trött, jag har inga pengar).
* Öl på Villa Belparc
* Köpte skor
* Köpte träningsbrallor
* Fikade med FinFia
* Såg (delar av) In the Loop - de skönaste insomningarna som finns är att somna till film.
* Läste Oates, bloggar och tidningen
* Sprang efter Ärtan oräkneliga gånger
* Stoppade Ärtan från att äta kattmat X antal gånger
* Torkade golvet efter att Ärtan vält ut Rysslands vattenskål x antal gånger
* Tänkte så att det knakade hela helgen på inget särskilt alls. Jo uppsatsen.
* Funderat på förlovningspresent till min syrra och hennes kille som plötsligt hade förlovat sig uppe på en kulle i Laholm! (förslag på kul present mottages tacksamt...)

5 kommentarer:

Sofia sa...

Somnade på A's arm till "Maffiabröder" igår, det var grymt.
Köpte ett äppelträd i bröllopspresent en gång. Kändes fint. Om man har någonstans att plantera förstås.
Och du, nu har jag läst första kapitlet i "Legend of a suicide" och ÅNGESTKLUMPEN är redan av avsevärd storlek. Gillar't :)

Sofia sa...

(två kapitel senare) Amen okej. Det är på den nivån. Förra veckan såg jag "Grizzly man". Jag har typ inte kunnat tänka på nåt annat sen dess. Och nu flyttar ju Roy, i boken alltså, och hans pappa ut i vildmarken i Alaska! Det är mer än jag klarar av!
Vi måste starta någon typ av nätbokcirkel för jag måste PRATA OM DET HÄR.

Josefine sa...

sofia: ja det är det mest underbara som finns nästan!!
äppelträd hade varit grymt men de bor i lägenhet. hmm.. men det kanske finns någon annan typ av växt. någon symbolisk och fin. måste fundera mer på detta.

och ja!! ångestklumpen. den håller i sig kan jag säga. jag grät och grät i slutet av den delen när de är ute i vildmarken. får rysningar när jag tänker på det nu. ja man vill prata!! jag tycker att det är synd och skam att vi inte bor nära för då hade vi kunnat ha irl-bokträffar. det hade jag älskat.

Sofia sa...

Å det hade varit så grymt!
Skit också.

Lillräven sa...

Å huga! Jag ser inte fram emot det där med att springa efter unge som springer efter kattmat. En fråga... hur går det med... kattlådan? Är lite rädd för att kluttarna där ska se smarriga ut. Vi har en sån där liten koja till katten, så den kanske ser urkul ut att krypa in i?!? IIIIH!