onsdag 5 maj 2010

Fundering.

En av mina favoritbloggare, Världen enligt J, ska börja springa efter Stockholm halvmarathons träningsschema (och börja träna inför marathon till hösten). Jag funderar på om jag också ska ge mig på träningsprogrammet som ett komplement till övrig träning. Åtminstone prova och se hur knäna håller. I sommar bir det färre pass att gå på för mig så då kan det vara skönt att ha kommit igång ordentligt med löpträning utanför det.

4 kommentarer:

Fifi sa...

Det kanske inte skulle vara så dumt att springa lite mer strukturerat efter ett schema. Och att ha ett mål igen, det behöver jag nog.

N är så ovan vid att tjäna pengar att han inte riktigt vet vad han ska göra med dem, så han tycker att han kan lägga en del av dem på mig. Fast det känns lite dumt att han köper så dyra saker till mig och jag har lite svårt att ta emot det. Men iPhonen får bli en tidig födelsedagspresent.

Jag går gärna och äter fish n chips, säg bara till när du kan!

kram

Jo tjena sa...

Ja, varför inte? Du kan alltid testa =) Springer själv efter ett löpschema, vilket passar mig perfekt som inte har någon vidare självdisciplin när det kommer till att lägga upp ett eget schema.

Josefine sa...

fifi: nä, jag har aldrig gjort det innan. har alltid bara gått ut och sprungit och ökat efterhand som det behövts. ska bli kul att testa! då får vi kolla upp en dag till fish and chips!

jo tjena: jag har ganska lätt för att göra löpande till ett beroende men jag tror att det är smart att köra efter aétt så bra schema - öka i lagom takt och växla rutinerna!

Världen enligt J. sa...

Häng på - och berätta hur det går! Med hjälp av ett träningsprogram så får man ju åtminstone halva de träningsrutin som Linna försöker trumma in i våra kollektiva medvetanden.

*för övrigt smickrad*