fredag 7 maj 2010

Urk och blä.

Satt på på Pour bon när jag drabbades av ett våldsamt flimmer på högra ögat idag. Trodde att det berodde på att jag tittat in i en av de nakna glödlamporna men flimret fortsatte och delar av synen försvann. Höll i sig i en halvtimme ungefär och sedan blev ögat bra men blixtrande huvudvärk kom som ett brev på posten. Känner mig vimmelkantig och lite illamående och längtar efter att barnen ska sova (ensam hemma med dem) så att jag kan få lägga mig och vila en stund.

Gick emot allt förnuft och googlade det hela - låter som ögonmigrän.


Tillbaka imorgon.

12 kommentarer:

Sandra sa...

Sådär börjar alla mina migränanfall, och jag har ganska många. Lider verkligen med dig.

Anonym sa...

Japp, så där får jag också ibland. Hemskt otäckt, särskilt var det det dom första gångerna. Ofta får jag två-tre anfall inom loppet av ett par veckor, sen kan det dröja många månader till nästa gång. Sympatikram!

Nostalgia sa...

jo, det är obegaligt som fan. jag får sån migrän ibland, fast utan huvudvärk... men blir liksom trött och slut i hela kroppen och vill bara sova.
krya på dig!

Tinalinatiny sa...

Det där låter verkligen inget vidare. Hoppas för allt i världen att du har fel & att du slipper fler sådana obehag.. Kramar.

Lillräven sa...

Å huga. Hoppas du får sova ordentligt, det brukar funka för mig iaf...

Sofia sa...

Jajemen, så börjar mina, få men existerande, migränanfall. Strax efter ögonflimret brukar jag börja sluddra och inte kunna prata ordentligt. Det är så jäkla obehagligt att plötsligt inte kunna kontrollera funktioner i kroppen.
Men det är skönt att veta att det inte är farligt och går över.

Fifi sa...

Men fy, din stackare! Hur känns det nu?
Det låter som migrän, jag hade ett par jobbarkompisar som har migrän och de sa att det började som du beskriver det.

kram

Jo tjena sa...

Usch din stackare! Hoppas det går över kvickt! Migrän är otroligt jobbigt...

Anne sa...

Exakt sån migrän har min man också. Den är riktigt elak.

Darling sa...

Låter helflummigt...

Anonym sa...

Låter precis som min migrän. Flimmer för ögonen och omöjligt att fokuosera. Det går över på ca 20 minuter men jag blir väldigt trött och känner mig trött i musklerna i nacke och axlar. Ingen huvudvärk dock. Detta började inträffa i under min första graviditet och har sen återkommit med ibland månadsvisa mellanrum.

Josefine sa...

Tack för alla kommentarerna! Jag vet att jag haft det en gång innan men då trodde jag att det var stressrelaterat eftersom jag var mitt uppe i en uppsats. Skönt att höra att fler haft det - då behöver jag inte oroa mig.