måndag 17 maj 2010

Mat.

M hade en festlig idé om att han skulle äta ersätta alla måltider med någon dietsörja under två veckor. I lördags fick han kalla fötter och bestämde sig för att låta bli. Det konstigaste av allt var att jag sa "ja men visst jag är med på det!". Tur att vi lade ner den idén. Dels för att jag älskar att äta god mat och dels för att det troligtvis hade dödat vårt förhållande.

Det är två saker vi inte klarar av särskilt väl:
* Hunger
* Trötthet

Kombinerade med varandra kan ovan nämnda göra vårt förhållande till en jävligt dålig skräckfilm.
...

Nu kom bantaren hem. Han har tränat "som fan" och ätit sallad till lunch. Han är stingslig. V ä l d i g t stingslig. Och nu ska han äta en hunger control till middag. Ser fram emot den här myskvällen med Bantar-Mike.

6 kommentarer:

Medelklassman sa...

M har för mycket tjocknoja. Diet är ju bara kass. Eventuell viktnedgång kommer bara tillbaks efteråt. Och om det ska vara någon slags "renande effekt för kroppen" kan du skicka honom på kristallhealing nästa gång. Det är lika effektivt.

Det är lägga om kosten helt som gäller. Störttråkigt, säger jag som den gourmand och livsnjutare jag är.

Josefine sa...

Ja, det har han verkligen. Det här med nyttig mat och träna är ju som sagt det enda som funkar. Tyvärr hatar han att träna och äta nyttigt så han tycker att det är plågsamt med allt som skulle kunna hjälpa honom. Fattar inte riktigt hur han tänkte där med hunger control egentligen. Varje mål dessutom. Det hade dock kunnat bli många uppslag till blogginlägg. Kanske ska få honom till att gå på dieten ändå bara för den sakens skull.

Medelklassman sa...

Vad är en sund och mysig relation mot ett snarstucket blogginlägg?

;-)

Josefine sa...

nä, det är sant. det räcker iofs att han kommer hem från jobbet utan att ha ätit sen lunch för att han ska gny som en två-åring som varit uppe lite för länge.

Fifi sa...

Som tur är så är Niklas mycket mer tolerant när det gäller brist på mat och sömn än vad jag är. jag blir sur, arg, ledsen och kinkig, men Niklas klarar det ganska bra. Det räcker med en mat- och sömnkänslig i vårat förhållande :)

kram

Josefine sa...

haha.. ja det skulle räcka här också. vi är som dynamit när vi lider av både och båda två. shit. vi är inte bra då. ser fram emot imorgon! då blir det ingen jädra nutrilett.. bara fish and chips & öl för mig :) kram