måndag 10 maj 2010

Vänner/nya vänner.

Igår fikade vi med en gammal vän (eller egentligen ett ex till en gammal vän) till mig (som jag inte träffat på två år) och hans nya (eller inte så himla ny längre) tjej. Hon var fantastisk. Lätt att prata med, rolig och trevlig. Det är inte så ofta jag träffar människor som jag tycker att det är så enkelt att bara börja prata med och sen fortsätta som om man redan gjort det tusen gånger innan. Det är inte så ofta man (eller jag i alla fall!) träffar de där människorna som det bara funkar med direkt. A.M.O skrev ett inlägg om det för ett tag sen - och det behöver ju inte vara så svårt att lära känna nya människor, men det kan också vara så laddat. I det här fallet räckte det med ett mail med några frågor om en utbildning och sen var en fika bestämd.

5 kommentarer:

Jo tjena sa...

Sådant är underbart =)

Fifi sa...

Det är så kul när man träffar någon och det klickar direkt!

Haha, jag gillar att läsa "tjejtidningar" för modesidorna, och ok, jag gillar kändisskvaller, men alla dessa "guider"; "så hittar du en kille", "så behåller du din kille" och "så förstår du din kille"...Är det någon som tror på dem liksom?

Ja, jag hade en jättebra helg faktiskt!

kram

LillaGrå sa...

Åh, det är så härligt. Prat som bara bubblar fram. Det är sannerligen inte alltid det är så men desto bättre när det är så. Tror jag.

Josefine sa...

Ja det var så himla kul! Känner mig mycket gladare igen.

Lo sa...

Vad gulligt av dig att skriva så! Jag kände precis samma sak när vi träffades, ja redan i mailen faktiskt! :D
kram på dig!