måndag 23 mars 2009

Och vad har jag åstadkommit idag? (inte så mycket)

* Målat naglarna. Pluspoäng för att jag orkade måla både fötternas samt händernas.
* Duschat.
* Letat jobb.
* Tänk på att gå ut på promenad.
* Skjutit upp själva praktisernade av ovanstående tanke.

Det har gått i en deprimerande långsam hastighet.
Jag har läst oroväckande mycket ointressant på nätet.
Men ingenting var lika ointressant som det här tror jag bestämt.

Vänder mig till böckerna nu istället för min egen hjärna börjar blir riktigt tråkig. Så undrar jag även om Tidsresenärens hustru är så skittråkig som det kan verka i början. Läste just Marie Darrieussecqs "Babyn" som jag lånat av Helena (klicka inte på länken om du är rädd för att få chokladsug). Den var så bra. Efter den känns den förbannade Tidsresenären helt andefattig. Kanske ska lägga ner den.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Låter ungefär som min dag fast jag har inte målat några naglar men jag har inte lyckats göra något vettigt. S:et har lekt i sitt rum hela dagen och jag har slappat. Ganska skönt måste jag säga...

Anonym sa...

Jag som älskade Tidresenärens hustru! Eller The Timetravellers wife som den hette när jag läste den. Kanske är den mycket bättre på engelska? Ge den en chans! Den är i alla fall en av mina absoluta topp fem böcker, det kanske tar ett tag att komma in i tid- och rumshoppandet...

Anonym sa...

I allt det hopplösa? vill jag tacka för tipset om boken "vägen". Har nu läst den och skickat vidare den till en vän. Den var bra och tusan vad jag grät i slutet.

Anna

Anonym sa...

Vad söker du för jobb? Är du "utbildad" till något och söker inom det området, eller är det bara ett jobb vilket som helst som du letar efter?

Bra blogg btw!

/Anna

Rosa Hemmet sa...

Tjopp!

Vad nice det lät att ha hunnit måla naglarna, det kan ju vara en pers i sig! ;)

Själv brukar jag inte få det gjort så ofta och när jag väl gör det så lyckas jag aldrig vänta tills det torkar innan jag börjar med nå projekt och då brukar det inte bli så snyggt resultat...

Tänka promenad är ju alltid något ;)

Josefine sa...

dorro: ja det är ganska lagom sysselsättning ibland!

juno: jag tänker nog fortsätta läsa ett tag till i den men lägger den åt sidan för ian mcewan nu! har inte läst så långt att jag kan lägga ner känner jag.

anna: ja det var så lite så! den är verkligen fantastisk.

anna: jag har pluggat kulturvetenskap, sociologi noch lite annat. är inte riktigt färdig med kandidaten än. har nån resttenta kvar.. men nu söker jag ett jobb vilket som helst i stort sett. är så otroligt sugen på att sysselsätta mig (blir galen av att vara sysslolös och med dålig ekonomi). så ha rdu några tips är det hjärtans välkommet!

rosa hemmet: haha.. ja det var en sådan dag när till och med det kändes som ett projekt. hatar dock det egentligen eftersom man inte kan göra ett skit på några minuter.

Anonym sa...

Massor av mina vänner rekommenderade Tidsresenärens hustru till mig och först fattade jag ingenting för den var ju inte alls bra, men sen hände något. Den tar sig. Man börjar känna lite för dem. Sista kanske 50 sidorna är bäst. Om jag minns rätt, läste den i somras. den är dock inte alls så bra som alla säger.