fredag 6 mars 2009

Törstig?


Av någon anledning tycker Ryssland att det är bättre att dricka vatten ur glas istället för ur sin skål. Han tränger alltså hellre ner sina stora öron och huvud i ett glas än dricker bekvämt ur sin skål med helt nytt vatten.

Snobb?

19 kommentarer:

Anonym sa...

Ja..om Ryssland sätter fast huvet i glasen sådär istället för att springa runt som hot så hinner verkligen mössen självdö... :)

Anonym sa...

Haha, så där gör mina katter också, särskilt Gollum! Och han har så lång nos att han kan sticka ner den riktigt långt ner i glasen!

kram

Anonym sa...

haha.. Lite som Emil i Lönneberga när han stoppar ner huvudet i pottan. Jag ser verkligen fram emot att ni kommer hem i helgen. Det ska bli väldigt roligt att träffa er alla igen :)

Tinalinatiny sa...

Det verkar som att alla katter är galna i vatten. Ur glas. Mina kissar är precis likadana. Jag tror att det kanske hänger ihop med att de tror att de är människor. Våra katter tror iaf att dom är människor :P

Jenny sa...

en aristocat kanske?

Anne sa...

Våran ena katt gjorde också så där. En annan skitjobbig grej hon gjorde var att välta vattenglas och lapa upp vattnet från bordet/golvet/laptopen.

Anonym sa...

Min katt drack allra helst veckogammalt vatten ur en vattenkanna... Ibland kunde hos sträcka sig till att dricka ur mitt vattenglas, men hon rörde inte vattenskålen.
/C

Rare Autumn sa...

finast i världen :)

Honey sa...

japp, min max gör också sådär. glas är mycket intressantare än skålar. råkar det vara mjölk i glaset istället för vatten så doppar han däremot tassen istället, slickar av den, doppar igen, osv

Honey sa...

ah, jag tänkte väl att jag hade en bild av det också: http://picasaweb.google.com/tigerkatten/SamMax#5183920548115180306
(eller bild 149 om den inte kommer upp direkt, ibland kommer man till förstabilden)

Anonym sa...

mm min katt föredrar att dricka ljummet badvatten med olja i ist för färskt vatten i skål.

Sophie sa...

haha ja det där känner man igen- men oj va jag skrattade åt den sista kommentaren; oljigt ljummet badvatten: mina katter slurpar i sig gamalt dusch och badvatten för glatta livet.

Anonym sa...

Moahahahaha!!! Vad roligt det där ser ut.Djur är för roliga! Vad skulle man gjort utan dem i sin närhet? Kram

egarcia sa...

Haha, vilken sötnos!!
Min älsklingskatt som jag tog hand om ett tag drack vatten ur toan och badkaret, spelade ingen roll hur mkt vatten jag ställde fram till honom. Dom är för roliga...

Anonym sa...

Haha, sådär gör min katt Charlie också. Han vägrar att dricka i skål, men ställer man fram hans vatten i glas så dricker han glatt. Bäst är ju iof att få dricka direkt ur kranen :)

Anonym sa...

Haha!

Uffa en gång hittade jag Fritte (vår katt) drickandes ur toaletten. Usch! Det kan inte ha smakat hallonsoda direkt. :P

Kramelikram

Anonym sa...

Haha. Min katt Ziggy är likadan. Våra vattenglas är tusen gånger godare än hans skål, trots att jag byter vatten i den flera gånger om dagen (kanske därför förresten?). En droppande vattenkran i badkaret är också smaskens och han kan nästan bli lite sur om den inte står och droppar hela tiden. Suck.

Anonym sa...

haha caught in the act!

Anonym sa...

Hmm skriva hela namnet kanske
:D