torsdag 25 februari 2010

Bokrea alltså.

Not so good för min ekonomi.

*stannar inne de närmsta veckorna*

*åh nej... det finns bokrea över hela internättet också*

7 kommentarer:

Jo tjena sa...

Det är livsfarligt. Har redan klickat hem några böcker som jag egentligen inte har råd med men som jag har intalat mig själv om att jag inte kan leva utan. Jag tror att jag ska stanna inne och klippa internet under tiden som rean pågår, annars blir det nudeldiet den närmsta tiden. Men å andra sidan...det är ju underbara böcker vi talar om här...

Unknown sa...

Hehe! Jag har redan hunnit vara där. Köpte några böcker till myran och en till mig. Kuuuuul!!

Kråksång sa...

Bokrea slutar alltid i ekonomisk ruin. Framför allt för att jag väl där inte köper de böcker som är på rea utan kommer i någon slags trance där jag inbillar mig att allt är billigt helt plötsligt.

Josefine sa...

jo tjena: exakt! och böckerna finns ju kvar. en investering för LIVET... :)

dorro: haha... ja det är farligt..

kråksång: hahaha... det där fenomenet känner jag igen. de åker med i bara farten. "ja och sen är de andra så himla blilliga så man kan säga att jag tjänat några hundra på dem.. de pengarna tar jag och handlar annat för!"

Anonym sa...

Tyvärr blir det dyrt, att inte behöva köpa skönlitteratur är det jag saknar mest med att jobba på folkbibliotek. Nu är jag på ett fackbibliotek med fantastiska böcker men tyvärr är de inget att ta med sig på tunnelbanan eller att bara koppla av med...

Rebecca sa...

Jag känner mig märkvärdigt träffad.
Av nån anledning är det en massa KOKBÖCKER jag har köpt?! Och jag som aldrig följer recept!

Peachbeast sa...

Och så säger man naivt till sig själv: "jag ska ju bara kolla lite, inte köpa". Tro fan att man köper på sig minst 3 böcker ändå! :)