måndag 8 februari 2010

Tv-spel.

Min syster är på besök. Under tiden som hon och M spelat Guitar Hero och Little Big Planet har jag läst ut Vi i villa. Den var verkligen rolig. Och sorglig. Mörk och... ja väldigt rolig.

Jag har i alla fall ett tips om det finns fler som jag som inte kan spela tv-spel (jag blir yr och illamående - yes, jag vet, mes). Det kan bli tjatigt att sitta i vardagsrummet samtidigt som någon annan leker rockstjärna (nej inte ens guitar hero kan jag spela utan att rummet förvandlas till en karusell). Man kan be den förmodade rockstjärnan att ta av allt utom tröjan och fortsätta spela. Då blir det kul. Riktigt kul.

Tror jag i alla fall. Eller. Vet. Jag vet det. Hur jag vet det kan jag tyvärr inte berätta.Men skrattade gjorde jag i alla fall.

4 kommentarer:

Fredrik sa...

Lirar M Guitar Hero i bara tröjan i din systers sällskap?

Fifi sa...

Du är uppfinningsrik du!

mia sa...

LOL! hahahaha....ja det kan jag tänka mig. kanske ska jag be min man att göra det samma när han spelar pingis på Wii

Josefine sa...

fredrik: nä det hade varit lite... sjukt..


fifi: ja visst är jag!

mia: alltså...hahaha. pingis. jag säger helt klart ja! du kan ju tänka dig själv hur det ser ut. en ytterst koncentrerad person som viftar i luften med den spelkontrollen också är personen naken på underkroppen. om man behöver utpressningsmaterial är det läge att filma också.. :)