onsdag 10 februari 2010

Katarsis.

De senaste två dagarna har vi gått på en diet av socker. Det blir visst alltid så när lilla Anna kommer på besök. Vi har hunnit med: godis, glass, frukost på Egg n' milk (= amerikansk frukost... pannkakor med litervis av lönnsirap, bagels fyllda med färskost..), pizzabullar och snickers.

Idag blir det träning, sallad, frukt, fullkornscouscous, spenat... Måste rena artärerna som kleggat igen av slisk nu. Märkligt trött man blir i kroppen av att äta luft och socker. Märkligt trött i hjärnan.

(Men underbart gott var det att leva syndigt så där mitt i veckan!)

4 kommentarer:

Jonna sa...

Å, frukost på Egg and Milk har jag drömt om i flera år. Måste bocka av det på listan snart.

Josefine sa...

Ja gör det! Funkar även med barn om man inte går dit en helg på fm. Då funkar det egentligen inte ens att gå dit ensam eftersom man dör i värmen där inne och alla tusen människor som trängs. M överväger att ta semester en vardag för att vi ska kunna gå dit i lugn och ro. Och det är lätt värt det! Det är så gott så att man nästan dör.

Jonna sa...

Tur att du sa det, min plan var att ta det på söndag.

Josefine sa...

men det kanske finns nån tidpunkt som är bättre på helgen om du går dit hyfsat tidigt. tror att de öppnar vid 8 eller något. 10-tiden ska man akta sig för tror jag. däromkring börjar alla bakfulla sugna på fett och socker trilla in i massor...