tisdag 29 juni 2010

Djur i trappan.

Det har varit råttor och ätit ut vår grannes soppåse som står utanför dörren. Jag är fullständigt livrädd för råttor. M skrämde upp mig innan han gick genom att vråla "åhhhh shit!" och rusa nedåt i trappan och jag skrek och slängde igen dörren (Tintin skrattade). Nu vågar jag knappt gå ned till tvättstugan. Det kommer komma en råtta och bita sig fast i hälsernorna. Det är två mardrömmar kombinerade till en: anfallande råtta + avbitna/avhuggna hälsenor.

10 kommentarer:

emster sa...

äh fy fan råttor asså. du ska bara veta hur äckligt det är i sthlm med alla råttor. de är överallt och de är sådär stora som man ser på (skräck)film!

jag har hört att råttor kan simma i avloppet och komma upp i ens lägenhet via toan!! därför måsta man alltid stänga toalocket! min man säger att det är en urban legend och inget att bry sig om.

men tänk om... *hilfe*

Jo tjena sa...

Usch, fy fan vad äckligt...är livrädd får råttor!

Josefine sa...

emster: jaaaaaa... badrummet. jag är alltid skakis om jag nån gång springer upp dit när det är mörkt och släckt överallt. jag tycker att det rasslar och jg bara vet att de är i duschen och väntar på att krypa ut bakom toaletten och hugga mig. att jag ska känna deras äckliga svansar runt mina ben och fötter.

jo tjena: ja det är fruktansvärt. fattar inte hur jag kan vara SÅ rädd men det är jag.

Arne sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lisa sa...

Råttor? Låter ju som om ert kära Majorna är synligare än Hisingen. Det kan du ju hälsa M.

Josefine sa...

Synligare än Hisingen? Råttor finns väl i överflöd i hela Göteborg. OBS! Jag har inget otalt med Hisingen. Det är bara M som har det. Jag vet inte ens varför.

Anique sa...

Huha. Ja råttor är verkligen äckliga. En gång har jag råkat lyfta en soppåse med tre råttor i. TRE RÅTTOR I. Det var en nära-döden-upplevelse jag lova. Minns fortfarande exakt hela händelsen i slow motion. Det kan jag berätta mer om ikväll!

Lisa sa...

Äh va fasen. Sunkigare skulle det stå, hatar när min iPod försöker föreslå ord och ändrar hej vilt. Ville ju bara vara lite rolig...

Jonna sa...

Jag blir mest upprörd över soporna i svalen.

Haren sa...

Åh jisses vad äckligt! Min tvångstanke är att en råtta ska hoppa ur skafferiet och bita sig fast i min hals. Eeeh, föga troligt men tänk om.