tisdag 29 juni 2010

Shoppingnerven.

Känner ett sådant våldsamt sug att konsumera. Kläder framförallt. Och väskor. Och skor. Det var längesen sist. Jag har i stort sett inga sommarkläder kvar. Det uppstår samma mystiska lucka inför varje ny säsong: allt är borta. Från förra sommaren är väl det mesta borta för att jag då var ganska så rejält gravid och därmed töjdes tröjor och annat ut till oformliga massor. Jag har nu shoppat på ebay, tradera och i andra butiker och ännu är jag inte färdig. Nu behöver jag: en fin bra väska att packa för Berlin-resan (nästa vecka - tjoho!), någon tunn långärmad historia (företrädelsevis en kofta), en hög t-shirtar, en hög linnen, nån fin kjol och lite annat. Det känns fantastiskt att investera lite i min egen garderob. Jag har knappt gjort det sen Tintin kom. Av någon anledning har jag bara tappat lusten när jag kommit in i klädesaffärer och hamnat på barnavdelningen i stället och köpt nån ny body till henne. Men nu: ny garderob! Ny väska! Nya ringar! Ny lägenhet! (nä där går gränsen, lägenheten får vi behålla.)
Magen - det är nästan så att jag saknar den lite. Men bara lite!

3 kommentarer:

Fifi sa...

Jag har blivit nästan tvärtom, mitt shoppingbehov har minskat betydligt på sistone. Visst konsumerar jag, men inte alls som jag gjorde innan. Konstigt nog har jag inte mer pengar för det...

Vad kul att ni ska till Berlin!

kram

Unknown sa...

Jag hittade inte en enda solhatt som överhuvudtaget var okej att gå runt med bland folk. Väldigt synd! Och jag håller med: man har aldrig nog med kläder. Det saknas alltid något som man bara MÅSTE köpa till NU!

Josefine sa...

fifi: ja, vad konstigt. mitt har varit dött skitlänge men nu släpar jag hem byten som ett vilddjur :) ska till posten idag och hämta ut.. nåt (vet inte vad det är ens)

och ja! det ska bli så himla roligt. längtar!

dorro: jaså. vad trist. jag ska hålla utkik också!