fredag 18 juni 2010

Fredag fredag (chicks on speed)!



Jag och Tintino lyssnar på Edward Sharpe & The Magnetic Zeros (tack 30+ för tipset!) och väntar på att S:et ska komma in så vi kan äta mat. Till S:ets stora lycka blir det tjejkväll. Hon vill se Rugrats och jag vill läsa Norén (men det kan jag nog glömma).

10 kommentarer:

Mr Elway sa...

Är det en Born in the USA t-shirt??

Josefine sa...

Ja, visst är det! Hittade den på H&M. Blev chockad eftersom jag under väldigt lång tid hade letat efter en till ett rimligt pris på ebay.

Ellan sa...

Visst är de fantastiska, Edward Sharpe&Co! Jag köpte CDn, och imponerade stort på snubben som jobbade i skivaffären. Han hade tydligen aldrig trott att någon skulle komma och fråga efter den. (Ja, jag köper skivor. Ja, i skivaffär. Jag tycker det är trevligt)

Världen enligt J. sa...

Edward Sharpe är verkligen fantastiska! Tokiga flöjt och visselsolon - kan det bli bättre?

/Hon som också köper skivor. I affär. Skivor i små töntiga plastfodral som sedan går sönder.

Anonym sa...

Härlig blogg - härliga bilder - underbara uttryck!
Tack.
Just den här serien får mig att hårdönska mig tillbaka till början av nittiotalet. (Mina var små då)
Njut! (vilket jag är övertygad om att du gör)
Barndomar går ju inte i repris.
/Hej från Jenny

miri sa...

fin bildserie. den gör mej glad!

Juli sa...

MYYYYYS! Å vad fint och städat ni har det. Så vill jag också ha det. Men ack så sällan! När jag ska ta bilder till bloggen så brukar jag sparka undan lite skräp först bara. SNÄLLA SÄG ATT DU OCKSÅ HAR GJORT SÅ!

Josefine sa...

ellan: ja det är de verkligen! jag hade som nyårslöfte att börja köpa skivor igen men det blev inte så mycket med det. har nog inte köpt en enda i år. jo nån gammal bruce-samling kanske. jag lyssnar nästan bara på spotify och last fm. vilket börjar kännas lite deppigt. jag gillar ju att äga skivor.

världen enligt j: nä, exakt!

jenny: ja jag försöker njuta så mycket jag kan när jag är pigg! men jag längtar också efter att hon ska bli större så att man kan prata med varandra (eh.. och bråka också såklart).

Josefine sa...

jenny: och tack!

miri: åh tack! vad bra!

juli: alltså. här är stökigt alltid. alltid alltid alltid. jag plockar (detta helvete - plockandet. evigt.) och plockar men det är stökigt igen två sekunder senare. det där var efter min fredagsstädning (rejsar igenon lägenheten med dammsugare och springer runt och lägger saker rätt) så sådär ser det inte ut annars. jag borde fota nån gång och visa hur misärigt det är emellanåt.

Fifi sa...

Ni är såna fina chicks!

Haha, jag hade blond moments hela helgen känns det som, Danmark hade ingen positiv inverkan på min intelligens. Men kul hade vi!

kram