söndag 27 juni 2010

Säng.

Vi har fortfarande kvar vår 1.40 säng. Det är som att sova i en hängmatta ungefär. Så nu ska vi äntligen ta tag i frågan och köpa ny. Och vad säger M? Han vill ha en ställbar säng. EN STÄLLBAR SÄNG! Det är ju BARA pensionärer som har det.

Han kan alltså inte tänka sig en bredare säng för att det innebär skilsmässa men en ställbar säng går bra? Osexigare kan det väl knappast bli.

7 kommentarer:

Jo tjena sa...

Har du en aning om hur skönt det är med en ställbar säng? Jag hade lust att gifta mig med min.

Josefine sa...

Haha.. förlåt! Men jag har svårt att se oss med en varsin ställbar säng. Jag ser bara en hög med allas-tidningar och läsglasögon framför mig :)

Fifi sa...

Men det är väl smart att investera i en ställbar säng redan nu, så behöver ni inte köpa en när ni blir gamla? Så kan ni lägga pensionen på roligare saker, som boulespel, blingbling till rolatorn och sånt.

kram

Sofia sa...

Haha! Jag och A låg i vår hängmatta till 1.40-säng igår kväll och hade exakt samma diskussion!! Han bara: "Du, vi måste ha ny säng. Jag tror jag vill ha en sån där som man kan lyfta ryggen på och sånt." När tystnad och ett höjt ögonbryn var enda svaret från mig blev han lite osäker och mumlade efter en stund "Fast det kanske är att ta i... eller?... Är det bara..."
"Pensionärer som har det, ja.", sa jag.
Kan tänka mig att det är skönt som tusan men Allas-tidningarna dränker mig också!

Josefine sa...

fifi: hahaha.. dety har du rätt i iofs! blingbling till rollatorn. där sa du nåt. det är så man pimpar ålderdomen! kram

sofia: HAHAHA! vad är det emd dem. kan de sriöst se sig i en ställbar säng i den här åldern. alltså. hejdå sexliv för alltid säger jag.

missis.li sa...

Jag älskar min ställbara säng och det har verkligen hjälpt min onda rygg. Sexlivet blir inte sämre, den är ju inte uppstäld hela tiden, bara när jag läser o kollar tv o blir jag sugen när mannen är uppfälld trycker jag bara absurt ner honom;))
Så miss muffin, tänk om o din rygg blir så lycklig!

Josefine sa...

haha.. ja det kanske till och med blir roligare. jag vet inte varför den där pensionärsbilden sitter så hårt egentligen. det blir i alla fall en helt vanlig säng men en tusen gånger bättre än den vi har!