torsdag 10 juni 2010

Kul kille.

M ville att jag skulle blogga något om hur kul han är när han berättar historier med tiotusen sidospår med små delikata detaljer som "det var nog på tisdagen det hände.. eller om det var onsdag.. eller kanske rentav TORSDAG! Men när jag tänker efter var det nog måndag för det var då jag åt sallad med örtagårdsdressing. Eller nej honung och senapsdressing var det. Men jag tror att det var på fredagen i och för sig."

Jag vet inte vad jag ska skriva om det för jag tycker nog inte att det är så överdrivet kul. Men sen sa han i alla fall att "kor är sympatiska djur att fota".

...
"men åhhhhhh vad jobbig du är. Vad pinsamt det blev nu. Det är ju min femårsdag! Nu får du skriva att du bara skämtade, att jag inte sa det. Snälla. Lägg av."
Jag tar tillbaka det. M säger att jag ska ljuga och säga att han aldrig sa så.

P.S. Igår tränade han utan underkläder (för att han glömt ta med extra) och sen ville han att jag skulle undersöka om han fått skavsår någonstans. Lucky me!
P.S. II Undrar om han vill att jag ska ta tillbaka det också?
P.S. III Jag är en av de avgörande betydelser som bloggen gjort för hans liv!
P.S. IV Tror att han kanske tar tillbaka det nu.

7 kommentarer:

mikebike sa...

Och som ni alla vet ska man inte tro på allt som skrivs på den här jävla bloggen. J försökte sig just på någon sorts svår ironi. Som inte ens hon själv förstår. Förutom det med nakenträningen. Det är tyvärr sant.

mikebike sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nion sa...

Haha skulle gärna läsa mikebikes borttagna kommentar! :D

Undra vem man ska tro på i de här lägena.. Missmuffin kan vara väldigt övertygande.

Josefine sa...

Mikebike: Du kanske ska vara lite tydligare med att du skämtar då suris! Inte komma med den infon EFTERÅT!

Nion: Lita på mig! Jag kan även avslöja att Mikebike snart ska dra "en jävla lögn om dig" (mig alltså) "typ att du trodde att Bob Dylan är pappa till Bruce Springsteen eller nån sån jävla skit..". Det var mycket svordomar så jag tror att det blir storslagte..haha

Fifi sa...

Haha, stackars M, han kommer nog att börja censurera allt han säger hemma så det inte hamnar på bloggen!
kram

Andreas i Stockholm sa...

Jag skattar mig lycklig att M har en så fantastisk bloggare till partner. Jag har längtat ett tag efter att träffa M igen, det var så länge sen. Nu längtar jag efter att få lära känna dej också!

B sa...

Det känns som att ni är vi. Man får mycket bloggmaterial genom konversationer med sin partner. Härom dagen bad jag LillaGrå identifiera musiken jag lyssnade på. Det råkade vara Pink Floyd. Hon svarade ointresserat "Men Pink ..." (paus). Sedan insåg hon att jag skulle hugga på det och kom på sig och la till Floyd. Synd, jag hade kunnat göra ett inlägg om det annars.