söndag 21 februari 2010

Rabies.

Vi har min syster på besök den här helgen. Hon hade fått ett samtal från smittskyddsinstitutet för ett tag sedan. Vår mamma hade blivit halvt hysterisk och trott att hon var döende. Då visade det sig att en av de andra personerna som hon arbetade med i Sydafrika (de tog hand om apor) hade fått rabies och smittskyddsinsitutet ville bara försäkra sig om att A verkligen hade tagit de nödvändiga sprutorna innan.

M blir förfärad

"RABIES???? Det går väl inte ÖVEEEER????? Vad gör man då? Avlivar man dom?"

Jag
"Ehh... avliva människor?"

Han (och ja det var på allvar)
"Ja... får man AVLIVA dem då?"

Vi andra
"Åh herre gud."

7 kommentarer:

LillaGrå sa...

Haha...
Det finns ingen chans att den lite hypokondriske mannen kan tro att han har fått det också..? För det vore roligt att följa (så här på lagom avstånd).

Lilla Anna sa...

haha! Helt hysteriskt roligt.

Josefine sa...

Lillagrå: Jo du! Det är mycket möjligt. Jag ska säga att jag misstänker att Ryssland har det. Det skulle kunna dra igång en cirkus utan dess like. :)

lilla anna: ja han är en konstig person. det hjälpte nog till att han inte somnade förrän halv 5 imorse. inte snabbaste hjärnan i stan.

Tinalinatiny sa...

Han är bra rolig den där mannen, haha! :)

Jo tjena sa...

HAHAHAHAHAHA! Gode gud, jag tror jag dör!

Anonym sa...

Kul =))

BTW så skulle man kunna avliva för mindre saker än så tycker jag, vi börjar t ex med dom med Rabies, sen tar vi dom som har dyslexi och går snabbt över till alla med klumpfot osv osv.

Den enda regeln som bör finnas är att Mike skall vara kvar sist så att han hinner våndas riktigt mycket ;-))

Johan I Majorna

Josefine sa...

tinalinatiny: ja ibland vet man inte om han skämtar eller inte. i det här fallet var det nog inget skämt. men så hade han knappt sovit så jag förlåter honom... ;)

jo tjena: haha... ja han är ännu roligare i verkligheten! jag blir ju belagd med munkavle så fort han kläcker ur sig skit. :)

johan i majorna: herre gud... hahaha... ja precis.