lördag 25 oktober 2008

It is such a secret place, the land of tears.


Det är underbart att vakna halv 12 och inse att ens sängkamrat tagit hand om all tvätt själv. Det enda jag behövt göra denna morgon är att torka ett stycke 4-årig rumpa efter toabesök. Sen var det sömn igen. Jag sov rakt igenom sekvensen när extrakiddot hällde ut en back leksaker i sängen samt använde alla saker i sin läkarväska att peta mig i ansiktet med.

Nu ska vi gå och bättra på vårt gemensamma kulturella kapital genom att se "Lilla spöket Laban - världens snällaste spöke" på bio. Kan mycket väl bli en intressant upplevelse med tanke på 4-åringens skrala biovana.

Om vi hinner vill säga. Mannen med tvättkorgen sitter nämligen och scannar nätet på artiklar om förkylningsblåsor. Tydligen har han nått det stadium i sjukdomen där han "bara vill lägga sig ner och lipa". Ja, detta kan i sanning bli en helt underbar eftermiddag!

Det är svårt att säga hur det gick till men plötsligt utbrister the laundryman "herre gud... vad är crohns..." (eehhhh tror inte att det är en kronisk tarmsjukdom han fått även om hans blåsor PÅ TUNGAN gör jätteont).
Antoine de Saint-Exupery - Den lille prinsen

Inga kommentarer: