tisdag 7 april 2009

Lunch i korthet:

1. Jag och M ses och äter lunch tillsammans. Han gnäller lite om någon "fet och gammal" gubbe som varit för nära M:s "personliga sfär" på spårvagnen. Det jobbigaste var tydligen att mannen var "för fet och gammal" för att M skulle kunna slå till honom. Jag är inte helt på det klara med varför han alltid ska låtsas att han skulle slå folk om han bara kunde eftersom det aldrig kommer hända - det är alltid samma sak som händer: jag får lyssna på gnäll.

2. Jag säger att jag ska till Panduro och köpa färg för vi ska måla pastafjärilar med S:et ikväll till påskrispynt. Vi reser oss upp för att gå. M viskar upphetsat "kan du kolla pärlplattorna och om de har såna där monokrom-pärlor?". Jag säger "va?". Han säger "ja men kan du kolla det". Sen kollar han klockan och väser därefter upphetsat "den är bara 12.39! jag kan gå med!".

3. Jag vill fota M utanför Panduro men får inte eftersom han misstänker att han kan bli trakasserad på jobbet då. Istället fotar jag honom inne på Panduro när han inte märker - djupt försjunken i de fantastiska plastpärlorna. Han yrar om att vi måste gå in på photopearls.se. Jag tittar lite på honom sen går jag och letar upp färg.

4. M försöker tvinga mig att gå fram och betala hans pärlplattor. Jag vägrar. Han smyger runt i butiken och skäms eftersom han är den enda killen/mannen där bortsett från en gubbe som är kal mitt på huvudet, har resten av håret i en fläta och någon sorts new-age-tshirt på sig.

5. M tvingar mig att ta hans påse med mig hem för han kan inte bli sedd men den utanför butiken eller på jobbet. Jag tar den och bestämmer mig för att gå hem och outa honom.

6. Vi skiljs åt vid Kungsportsplatsen där han avslöjar att han nu ska gå upp och skriva "som ett as och geni".

11 kommentarer:

Unknown sa...

Hahahahaahaha!

Mr Elway sa...

Ibland slår du till med fantastiskt roliga inlägg! Nästan i samma klass som toaincidenten. Blir svårt för M att toppa detta!

Världen enligt J. sa...

*Hahahaha*

Det är som alla jävla grejer man får bära i handväskan, eftersom maken vägrar ha en egen väska.

Outa pärlmannen bara :D

Tinalinatiny sa...

Ja, det här kan inte M toppa! :P Galet skoj!

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

haha älskar dina sådana här inläg om M ;)

allt väl med dig i afton babe?

Jo tjena sa...

Hahahahahahahaha UNDERBART!

Moped sa...

Hela Malmö rungar av skratt! För bövelen Majkybåj, är det inte dags att skippa machoattityden nu? Vi vet alla att han är den mjukaste av velourputtar. (Och vi tittade på Eden lake igår, fy fan! Det var två som ryckte okontrollerat av skräck under en och en halv timmes tid kan jag meddela. Kom tillbaka Jason med masken, allt är förlåtet!)

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

det är ganska så segt här, ska nog hoppa i säng och hoppas på att få vara frisk imorgon..
ska få massage imorrn också, nice =)

Josefine sa...

dorro: haha.. han tyckte inte alls att det var lika kul! :)

Mr Elway: tack! toaincidenten ja. den var lustig för alla tyckte jag var taskig mot honom men det var HAN som ville att jag skulle lägga ut den. det var ett fint inlägg det!

världen enligt j: EXAKT! jag ska börja vägra från nu.

tinalinatiny: tack! haha.. hoppas han inte outar mig i något nu bara.

garderobsgrubbel: tack jag blir jätteglad!

jo tjena: hahaha... du skulle sett honom utanför panduro när jag försökte fota honom. herre gud vilken barnslig stil han hade alltså..

moped: ja han är ju det. den här myten han försöker odla är det nog ingen som går på. eden lake. man kissar på sig. m gjorde det i alla fall..

mikebike sa...

Du. Nu är du överst på min shitlist. Prepare!

Josefine sa...

okej mikeyboy! kör hårt!