onsdag 22 april 2009

Stackars lille sopgubbe.

Jag tycker att jag ska kunna gå hem efter att ha lämnat min extraunge på förskolan utan att känna mig äcklad av mänskligheten. Tyvärr var det inte möjligt idag eftersom min väg korsades av en vämjelig sopgubbe. Han levde i någon form av extrem villfarelse att han hade rätt att glo på mig intensivt med sina nästintill döda fiskögon under en alldeles för lång stund för att det ska verka som en vanlig blick. Efter att han stått stilla och stirrat sig nästintill blind på mig medan jag kom gåendes mot honom bestämde han sig för att det var dags att gå tätt intill mig en bit. Ja man undrar ju vad det är i hans pyttelilla snopphjärna som får honom att tro att det var okej! Det här tror jag att han skulle behöva få reda på:

1. Det är fullständigt osannolikt att han kan finna en enda person mellan 0 år-död som kommer finna honom attraktiv.

2. Det är sannolikt att det de senaste 0-55 åren inte är någon (mer än han själv) som funnit honom på något sätt tilldragande. Kanske sa hans mamma det till honom ibland att han visst var söt och stilig men det var ju bara för att det var så synd om honom!

3. Hur han ser ut egentligen. Mitt tips är att han ställer sig naken/påklädd framför en spegel och tittar på sig själv utan det där "ljug-för-dig-själv-filtret" han måste ha på ögonen.

4. Att han såg så dum ut att det var svårt att tänka sig att det fanns någon form av intelligens där inannför de slemmiga tröga ögonen (tänkte lite på Möss och Människor när jag såg dem men slog genast bort tanken eftersom det helt saknades något snällt i dem).

5. Jag kände mig inte det minsta hotad av att han gick bredvid mig men han bör känna sig hotad av han kör sopor i samma område som världens tuffaste brud bor. Och skulle han råka glo så på henne så riskerar han kanske att dö eftersom han inte skulle ha den minsta lilla chans mot henne i en eventuell fight.

6. Testa få napp på Bakfickan i Laholm i stället. Kanske kan det finnas en gravt synskadad samt rubbad person där som kan tänka sig lite action. Fast det verkar nästan olagligt.

7. Låt bli att försöka få napp. Det är mitt hetaste tips. Du har ingen chans. Och det är jag glad för! Skål!

4 kommentarer:

Erik F sa...

Usch vad äckligt. Påminner om detta:

http://www.youtube.com/watch?v=l9mW_Ux2LrA

Huskatt sa...

Snack..du e ju bara smickrad...

Sassy sa...

Meh, vilket slemmo! Att han bara tar sig rätten att stirra på dig med otäcka, efterblivna fiskögon! Om han kommer hit får han spö, men det är du som är världens tuffaste brud!

kram

egarcia sa...

Haha....evil...du är evil, jag gillar det ;)