tisdag 15 september 2009

Blogga inte om det här för helvete.

Hela helgen var en vilofest. Så JÄVLA skönt.

M spelade tv-spel. Jag läste. Vi åt trerätters. Drack mezzo och åt hallonbullar. Jag varnade M för skitserien Kommissarien och havet. Lyssnade han? Nej. Naturligtvis inte. Han har inget emot att konsumera bajs tydligen. Alla vet att man inte kan se dramaproduktioner producerat av TV4. Inget annat som TV4 producerat heller men i synnerhet dramaproduktioner ska man akta sig för. Eller vad vet jag. Jag kollar bara på 4:an när nån annan i hushållet tvingar fram det. Man ska nog helst akta sig för ALLT som har med TV4 att göra.

Vi hade datorerna på köksbordet för att försöka rädda M:s nacke. Ryssland är sällskaplig av sig och lade sig över M:s tangentbord när jag satt vid min dator. M spelade tv-spel. Sen kom han och satte sig.

M - Alla tangenter funkar inte...
J - Nähä?
M - Har nån spillt vatten på min dator?
J - Nej det tror jag inte. Det hade jag troligtvis märkt?
M - Mmm.. nä de funkar inte. Bara vissa tangenter..

(paniken lös i hans ögon)

J - Jag får kolla.. Ryssland har kanske tryckt in nåt?
M - Nä det vet jag inte.
J - Men är det bara siffertangenterna som funkar?
M - Ja fan vad konstigt...
J [nöjd] - Numlock?
M - Fan...

M - Du ger fan i att blogga om det här!
J - Okej.

9 kommentarer:

Jo tjena sa...

HAHAHAHAHA så jävla underbart!

Medelklassman sa...

Du är underbar.

Fredrik sa...

Bra där. Visa var skåpet ska stå.

Eller för den delen, vilken tangent som ska tryckas på.

LillaGrå sa...

Hahahaha
Känner igen det där med "ge fan i att blogga om det där"... Men ibland är det helt omöjligt att låta bli. Typ som när man får godingar som den här.
Tack.

Anonym sa...

Typiskt kvinnor =)) Självklart skall jag inte säga något om ....... sen går telefonen (eller bloggen) varm hahahahahaha.

Bra jobbat så länge det får mig att skratta, så "outa" honom =))

Johan I Majorna

Tinalinatiny sa...

Hahha. Numlock är till & med det första jag kollar. & jag är annars helt nollad när det kommer till datorer ;)

Kommissarien & havet började vi kolla på.. Åh herregud. Jag stod inte ut med dom dubbade tyskarna, så det blev en dvd istället. Hemskt.

Sassy sa...

Jag kollade på Kommisarien och havet. JAg vet inte vad jag hade förväntat mig, men den var helt otroligt usel! Aldrig mer säger jag bara...

Jag vet! Man borde kunna boka en frisör som inte ställer frågor till en tvångsmässigt. Den jag hade idag var jättebra. Hon pratade, men vi förde en konversation, hon intervjuade mig inte. Dessutom klippte hon bra, så henne ska jag alltid gå till i fortsättningen, man får ta tillvara på de bra som finns.

kram

Serafim sa...

UNDERBART!!!!!!!!!

Fisken sa...

"ge fan i att blogga om det där" är ju en omskrivning för "jag är exhibitionist och kommer att bli sur om du inte bloggar om det där"
...
väl?