tisdag 8 september 2009

Konstigt.

Det är förlossningsprogram på 4:an. Jag är ganska säker på att skräckslagna suckar, utrop som

"oh no"

"oh my gosh!"

inte alls är vad man vill höra från barnmorskan/undersköterskorna innan barnet ens är helt ute.

4 kommentarer:

Medelklassman sa...

De barnmorskor jag stött på skulle kunna få fram en alien i förlossningssalen och ändå knipa käft. De är så satans proffsiga.

jonna sa...

instämmer. jag beundrar all personal som var inblandad när jag födde barn. de fick det att verka som att mitt beteende var fullt normalt. och barnmorskan som sydde ihop mitt sargade underliv när showen var över kostade till och med på sig att småprata och skämta lite under tiden. jag hade antagligen inte ens klarat av att se på eländet.

Josefine sa...

30+: Ja jag har hört mycket gott om svensk förlossningsvård! Om dåliga barnmorskor också men då får vi väl se till att få en annan i så fall.

jonna: haha.. ja herre gud vad de måste få höra och se mycket. de måste vara hyfsat luttrade. nä barnmorska hade nog inte riktigt varit min grej. vilka jävla kast det kan bli i jobbet med allt som kan hända. och blodet och såren. herre gud. jag kan inte ens titta när de klämmer ut blod ur mitt finger för blodtesten.

martina sa...

Till mig sa dem "Bebisen har mycket hår"... när dem skulle se hur mycket öppen jag var. Men att föda är en lätt match, du kan vara lugn... jag sa bara aj som fan en gång! Det är en jobbigare resa efteråt med en bebis... fast härligt också såklart =)