tisdag 10 februari 2009

Den fattigaste bokhylla jag sett innehöll:

* Vattenmelonen av Marian Keyes
* Bibeln

Och det var allt.
Jag skulle gissa på att Paulo Coelho är hennes favorit idag. Nej. Ingen gissning faktiskt. Det såg jag på facebook. Hon älskar "allt av Paolo Coelho".

Vi umgås inte längre.


P.S. Jag skulle aldrig döma någon efter deras bokhylla. Eller. D.S.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha. Ja, det var fattigt. Vad pratar man om med en sån? Själv har jag svårt att hålla ansiktet neutralt när någon lånar Alkemisten. Men jag skulle aldrig heller döma någon efter deras bokhylla. O nej. (Måste dock erkänna att jag har Veronica decides to die i min egen... måste ha köpt i den ett mörkt ögonblick.)

Caravaggio sa...

Kan det ens räknas som en bokhylla? Det känns mer som en yta avsedd för annat där två böcker av misstag råkat hamna.

Jag har för övrigt trettioåtta böcker i min bokhylla som inte är kurslitteratur, Rockyalbum eller Färdlektyr från Västtrafik/Östgötatrafiken/Smålandstrafiken. Av dessa har jag läst sju böcker av fem författare. Fast det ser man ju så klart inte om man bara tittar på bokhyllan.

dag för dag sa...

Onej! Hur ligger jag till då om du utgår från vad en människa har i sin bokhylla. Jag måste vara världens idiot. Jag har ju ingen och tänker ingen ha heller men jag har ett fint ordnat bibliotek i mitt förråd. Räknas det?

Josefine sa...

anique: jag har faktiskt ingen aning. vi utbytte inte många meningar faktiskt. alkemisten - denna ständiga källa till emotionell intelligens (kräks). jag har läst veronica och hatade varje litet ord.

caravaggio: ja annars var det nog mest damm.

dorro: haha du behöver inte oroa dig förrådet räknas.. jag har faktiskt aldrig stött på ett extremfall som detta tidigare. och kommer troligtvis inte göra det heller.

Jenny sa...

alkemisten. usch. tyvärr så har jag en gång köpt den, läst den och ställt den i bokhyllan. kass! klyschor de luxe!

Anonym sa...

Oh, tack för att någon dissar Coelho! Skäms dock för min bokhylla just nu men så flyttade jag utomlands för ett år sedan och har fått börja om på noll.

(Och till mina vänners förskräckelse så vid flytten gav jag bort alla böcker i min bokhylla som jag inte älskade. Det blev bara två flyttlådor kvar. Snacka om rensning:))

Josefine sa...

jenny: haha.. ja fy fasen..alkemisten är en styggelse. jag har bara läst valda delar ur den - och gapskrattade över skitnödigheten och det fullständigt värdelösa språket. jag har också en coelho i min bokhylla och är väldigt glad att kunna säga att den inte är min.

gabriella: oj det var starkt! jag har bara lyckats rensa ut kurslitteraturen som får stå på vinden och lite skit som jag fått av släktingar som inte varit värt ett öre.

Anonym sa...

Paulo Coelho världens mest överskattade författare.

a-k på Hisingen