onsdag 11 februari 2009

Igår..

..fick M brev från sin tandläkare med en ny kallelse.
Han har haft samma tandläkare sen han var liten och därför ska jag endera tisdagen skjutsa honom till hans barndomsstad.

Att han har samma tandläkare idag som 32-åring som han hade när han var barn är så gulligt att jag nästan börjar gråta.

[också tänker jag lite på ett avsnitt av vänner där Ross fortfarande går till sin barnläkare och sen föreställer jag mig att M får ett klistermärke inne hos farbor tandläkaren som han gömmer innan han kommer ut igen. måste fälla en tår över det fina i detta nu.]

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, idag på jobbet pratade vi om att vaccinera oss mot Hepatit. Jag sa att jag inte ville eftersom jag är rädd för sprutor och mina kolleger lovade då att hålla mig i handen och de sa att jag kanske kan få ett klistermärke också!

Haha, den drömmen var kul. Vi får testa det nån gång, att sitta inomhus med solbrillor och känna oss coola. Du behöver inte testa att bli utjagad från boxningen.

Det kanske är dags att gå till läkaren? Du har ju varit sjuk länge nu! Synd med boxningen också.

kram

Anonym sa...

Blev inspirerad av ditt inlägg och skrev hos mig om ett tandläkarbesök som jag hade för ett tag sedan. Tiggde till mig en giraff den gången...

Josefine sa...

sassy: haha.. klart du ska ha ett klistermärke. kanske rent av ett helt ark! ja jag undrar lite över halsen. men jag brukar ha vansinnigt långa förkylningar. s tar hem ALLT från dagis men får aldrig det själv.. kram!

lilla grå: hoho... vad kul! det ska jag läsa!