torsdag 26 februari 2009

I wish I was as fortunate, as fortunate as me. I wish I was a messenger and all the news was good.

Bra 1: Jag tog en fika med sjuksköterskan innan på Con leche. Det dumma var att jag åt en hembakad fralla med fetaostcrème eftersom det lade sig som en stor handduk i magen (dålig sak 1). Det braiga var att den där fetaostcrèmen är så god att man nästan dör.

Bra 2: Sen köpte jag Meze yoghurt och åt med passionsfrukt - det är så gott så man nästan dör av det med. Eventuellt går jag över till att enbart äta det.

Bra 3: När jag kom hem kastade Ryssland sig på golvet och rullade runt på ryggen eftersom han älskar mig så högt och älskar när jag kommer hem. Kattkärlek alltså. Älskar lilla katten.

Bra 4: Köpte även jordnötsringar som jag längtat efter.

Dåligt 2: Är mätt så jag kan inte äta jordnötsringar. Tittar dock på påsen lite emellanåt.

Bra 5: Imorgon kväll åker jag och M:et till Mellbystrand och vältrar oss i böcker, film och lööööve hela helgen. Ingen dator. Ingen telefon. Bästa vilan.

Bra 6: Vägen av Cormac McCarthy är så JÄVLA bra, välskriven, så fulländad i symbolik, så jävla jävla bra att jag aldrig vill komma fram till min hållplats när jag läser den (måste svära mycket för att verkligen understryka hur JÄVLA bra den är). Vill inte läsa ut den. Kommer läsa ut i helgen. Läs den läs den läs den. Det är en lycklig skatt när man kommer över sådana böcker.

Dålig sak 3: M:et är iväg på middag. Ingen fotmassage då alltså. Ingen att ligga i fosterställningssked med förrän han snurrar in... någon gång i natt. Sova sked är det bästa jag vet.

Bra sak 7: Brämhultsjuice varje dag.

Dålig sak 4: Brämhults blodapelsinjuice var dock ingen hit.

Dålig sak 5: Min hjärna. Den är trött.

Bra sak 8: Att ha rent vatten direkt i kranen i sitt hem. Älskar vatten. Lyx.

Bra sak 9: Gå in och klicka för Verles gammelskog!

Bra sak 10: Imorgon är det fredag.

......
Dagens va!!!????

Jag älskar ju fortfarande den här. Alltså min besatthet av Pearl Jam på högstadiet var allvarlig. Men den här är ju så fin.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilken härlig helg ni har framför er! Och du slipper handla på Hemköp! Kolla vad du har gjort med mig, jag kan inte släppa det där med kassörskan, utan går fortfarande och skrattar åt det. Fast inte hela tiden, DET hade varit illa på riktigt, men lite då och då så där...

kram

Mr Elway sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mr Elway sa...

Den boken ska vi prova på!

Annat tips för en bra kväll:

1) En del lång oro ifall man har kvar jobbet, uppemot sex månader rekommenderas
2) En del besked om att avdelningen stannar i Serige (även om vi nu är i danskens våld)
3) En halv flaska vin med egna Canneloni
4) Ett mycket nedsläckt rum med skön soffa
5) En stor dos av Springsteens Point Blank (som jag råkade återhitta förra veckan).

En underbar melankolisk frid infinner sig då...

(Edit/delete pga massvis med stavfel)

Josefine sa...

sassy: ja det ska bli helt fantastiskt! haha... det är roligt att du fått en lika kraftig hangup på hemköp som m! lite då och då är nog ingen fara alls..

mr elway: usch! jag undrade vad som hänt när jag såg bloggen. hoppas att allt blir bra. egen pasta med vin är i alla fall något av det bästa som finns och sen point blank ovanpå det! älskar älskar den. önskar dig en trevlig helg även om dansken gör ditt liv surt just nu.

Anonym sa...

Hej snygging!

Haha, då hoppas jag verkligen att han tål konserverade hamburgare så ni inte får en förpestad bilresa och en förpestad helg!

Jag var nära att gå in på Hemköp när jag passerade Stigberstorget idag, men jag vågade inte, jag var helt enkelt rädd att jag skulle bryta ihop av skratt om jag såg Kassörskan...

Ha det nu riktigt skönt i helgen! Själv ska jag tanta mig imorgon och sticka med två vänner:)

kram

Jenny sa...

Inte för att jag har en aning egentligen men jag kan verkligen tänka mig vilken kassörska på Hemköp det är som figurerar... Utan att ens veta vad som hänt så tänker jag att det bara kan vara en?