tisdag 24 februari 2009

Vad håller ni på med?

TV4 sänder just världshistoriens tråkigaste nyhetssändning: de sitter på riktigt och bevakar och väntar och flåsar för att få reda på "någon gång under eftermiddagen" att Victoria och hennes Daniel, med något som mycket väl kan vara jordens fulaste glasögon, ska förlova sig. Nu ser jag även en stor skock får (nej det var visst människor) som står utanför slottet och väntar och imorse hörde jag en dam ringa till Ring P1 och skrika (sexuellt nästan) upphetsat att äntligen skulle Victoria få förlova sig med den där "härlige Daniel som kommer bli Så bra så bra så bra för svenska folket eftersom han ju är intresserad av friskvård!".

TV4 folket är även så klyftiga att de satt ihop en liten fråga till det smarta svenska folket:
Är Daniel rätt man för Victoria?

Eh. Vad fan vet någon annan än hon om det?
Och eh en gång till 11% har sagt nej det är han inte.

Nä fy fan. Nu stänger jag av den här kompletta smörjan och går på bokrea i stället.

9 kommentarer:

dag för dag sa...

Ja ucsh fyyyy! Folk har verkligen ingenting vettigt att göra med sina liv. Vem bryr sig vem kungabarnen gifter sig med? Inte jag i alla fall.

emster sa...

Jag tipsa om svenskdamtidning.se. Man är äcklad samtidigt som man skrattar läppen av sig. Sen kommer man på att det är RIKTIGA människor som skriver skiten och då blir man skraj som fan.

Måste kanske flytta utomlands nu...

Mr Elway sa...

Men mediamänniskor har ju fördummat svenska folket sedan 70-talet.

Och texttv's förstarubrik i morse var att AB och Exp säger att V och D ska förlova sig. TOM Texttv dras med i detta alltså...

Vilka böcker rekommenderas från rean??

Jenny sa...

Blev det nåt reafynd? Skrev hon med den extrainsatta studioanalysen på TV i bakgrunden...

Jo tjena sa...

Jag bojkottar nyhetssändningar idag, jag orkar inte höra mer om förlovningen och fasar för allt mediapådrag som kommer komma igång. Stockholm stad är nästintill sexuellt upphetsade över alla intäkter som kommer komma in i samband med ökad turism och gratisreklam nästa år.

Anonym sa...

Också levde de lyckliga i alla sina dagar. Halleluja, amen och ja må de leva! Allt på en gång!

Hm, undrar vad svaret i enkäten blir? Och jag undrar om Victoria bryter förlovningen om "svenska folket" hävdar att Daniel inte är den rätte...

kram

Anonym sa...

Ja. Äntligen. En man av folket! Jag firar med ett glas vin och höjer det till det lyckliga parets ära! Fy fan. Lägg ner era idioter.

Rosa Hemmet sa...

haha ja herregud, snacka om att de ska suga ut varenda scoop som går att få ur det hela, men det sjukaste av allt måste ju ändå vara att göra en undersökning på hurvida han är rätt för HENNE. Ja som du skrev, finns ju bara en person som vet det. Löjligt!

egarcia sa...

Det bästa var väl ändå regionalnyheterna där dom gick ut och intervjuade personliga tränare för att fråga om det gick att hitta kärleken på jobbet (precis som Daniel och Vickan)Vad är det för jävla inslag!???? Hade dom verkligen inget viktigare att berätta?