torsdag 12 februari 2009

Man vet att ens syster är full när:

Hon skickar sms precis innan 00 och undrar vem som gjorde "That's what friends are for" och sedan ringer tre sekunder senare och ställer samma fråga - och verkligen måste veta. När man sedan säger att bland andra Rod Stewart spelat in den fnittrar hon och säger hejdå.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad fasen! Ni svarade ju inte tillräckligt snabbt. Och killen som hävdade att det var Whitney Houston som gjort den behövde enligt mina regler få fel. Och 118 100 tar så lång tid på sig, då är det mycket behändigt att ha två uppslagsböcker i familjen som står till tjänst.

Josefine sa...

hahaha.... jajaja... undrar om det inte är någon sådan smörsångerska som spelat in den också. men tror inte att det är houston. hoppas du inte är för trött idag..

Anonym sa...

Dionne Warwick... Där var svaret. Tack Google. Jag mår som jag förtjänar idag, huvudvärk och abstinens efter feta och salta saker. Jag skäms inte ett dugg utan placerar mig på schäslongen med en skål Neverstop på magen. Inte alls smakfullt, men det är okej.

Josefine sa...

haha.. pizza och chips. så är det. det är ljuvligt. nerverstop. fy FAN vad gott.

Anonym sa...

Jag vill tillägga till den här diskussionen att det faktiskt är ett väldigt charmigt drag att ringa när man är på pickalurven.

Josefine sa...

jo men visst är det! du har ju ringt ett par gånger.. som den gången när de hade rullat ut röda mattan på nåt korvställe. då var du dock beyond "på pickalurven"!