tisdag 3 februari 2009

Möte med en ny frisör.

M är nyklippt och snygg.
Idag blev det inte vår vanliga frisör utan hennes bror som fick sätta saxen i honom!
Brodern har just utbildat sig till stylist och make up-artist - vilket föranledde honom att direkt skrika att han minsann inte är bög.

Jag och S kom dit en stund innan M var färdig och slog oss ner och väntade. Då frågade frisören M..

- Är det dina barn?
- Hur gamla är de?

???


12 kommentarer:

Jenny sa...

ha ha ha... då bör du få barn-rabatt nästa gång du klipper dig!

Josefine sa...

ja det verkar nästan så! kan tycka att det var lite konstigt eftersom jag kom dit med henne i barnbagn. men visst. det är nästan rimligt att en 32åring har en snart 27-årig dotter! btw har jag försökt kommentera hos dig men det funkade inte. kan inte göra det någonstans nästan där man har den typen av kommentarsfunktion... fattar inte varför.

Jenny sa...

men! vad störigt med kommentarerna. undrar om jag kan ändra nåt? jag ska kolla lite... och det är väldigt roligt att han trodde du också var dotter. körde runt med din syster i vagn och allt.

Josefine sa...

jag tror att det är något med min dator eller nåt. någon inställning. ska kolla det. jag gillar din blogg så du vet i alla fall! ja verkligen gulligt att m:s två små flickor kom och hämtade honom.. haha

Jenny sa...

åh men tack! och detsamma! får se om nån av oss löser mysteriet först då...

Anonym sa...

Ouch!


(Hur skriver man det egentligen? Det låter aotch när jag säger det)

Världen enligt J. sa...

It runs in the family? Dags att byta frisörer?

Anonym sa...

Haha, jag håller på att skratta ihjäl mig så här på morgonkvisten! Trodde han seriöst att M är din pappa? Så sanslöst knäppt och roligt!

Ja, nästa vecka låter bra!

Du ska inte gå på boxningen ikväll då?

kram

Medelklassman sa...

Det är inte du som ser ung ut, det är M som ser ut som änna göbbe. (tror jag, som själv inte ser en dag äldre ut än 22).

Josefine sa...

melinda: haha.. ja ungefär så var det!

världen enligt j: tyvärr är det den bästa frisören jag gått till (systern) så vi får härda ut helt enkelt.

sassy: haha... ja tydligen! jag vet itne vem av oss som ska ta det som en förolämpning. M som ser ut som typ 50 då eller jag om han tyckte att jag såg ut som 14. kram!

30+: ja låt oss hoppas det. jag ser gärna ut som 26. inte 13-14. men då ser m ut som en femtiotaggare..moahaha... (är du säker på att du ser ut som 22? har du frågat någon annan än dig själv?)

Medelklassman sa...

Jag fick visa leg på bolaget förra året. Men hon kanske var blind, hon i kassan? Eller så var det min ungdomliga klädsel. Man "hänger ju med".

*hänger med*

Josefine sa...

oj oj.. ja det var ju faktiskt lite storslaget. jag fick börja visa leg på tåget för att bevisa att jag var under 26 när jag var 20. men inte nu längre. har stannat i utvecklingen troligtvis. regredierat even.