fredag 19 juni 2009

Glad midsommar!

Idag ska jag äta mat i måttliga mängder för att inte avlida av andnöd (den här bebisen hindrar större intag av foder) och dricka omåttligt många carlsberg non alcoholic.

Så blir det väl regn i Göteborg såklart.
En helt normal midsommar.

9 kommentarer:

Sassy sa...

Ha det så kul och ta det lugnt med sillen!

SJälv ska ajg fira på jobbet.

kram

Anonym sa...

Så alkoholfri öl är normalt för dig en midsommar?

Anonym sa...

ÅÅååå, ha världens bästa midsommar med mage och allt :-)

Hälsporren sa...

Trevlig midsommar!

Josefine sa...

sassy: haha.. ja det ska jag minsann. jag gillar inte ens sill! kram

anonym: vilken kul kommentator du är! glad midsommar på dig muntergök! du kanske inte känner till detta fenomen men det finns alltså människor i sverige som inte dricker alkohol! ja det är sant! inte lätt att veta allt så klart. men så är det. normalt för mig själv i vanliga fall är att dricka massa öl men det känns inte så normalt när det finns en bebis i magen.

maria byström: du med! kram!

hälsporren: tack! detsamma till dig!

Medelklassman sa...

Nu vänder det! Nu ser vi fram emot att kura skymning och dricka te under filten.

Sverige är fantastiskt. Ha en skön midsommar själv. :-)

Anonym sa...

Så varför skriver du att det är en normal Midsommar?

Anique sa...

Detsamma på dig (och er)! Vi har varit hemmavid och ätit sill med skrikande barn. Puh! Men nu är festen slut och vi kan flyta ut i soffan. Hoppas allt är bra och vi kan ses snart?! Kram

Josefine sa...

30+: Dricka te under filten hade varit helt perfekt igår. Vi ska bara spackla lite nu och sen ska vi också göra det! Bästa grejen på midsommardagen.

anonym: jag drack öl, åt mat, umgicks med vänner i ett regnigt göteborg = helt normal midsommar. om det är fler detaljer du finner svåra att förstå får du gärna maila mig så ska jag ge dig förenklade förklaringar av det jag skriver (jag brukar inte göra så men för läsare som har har svårt att till sig enkla texter gör jag gärna det!)! en stor varm kram till dig!

anique: flyta ut i soffan låter jäkligt skönt! det ska vi göra idag hoppas jag. direkt efter spacklingen! ja vi måste absolut ses snart! kram