onsdag 24 juni 2009

Jag är kvicktänkt! Yes!

Ja jag säger ju det Mikebike! Jag är helt jävla underbar. Det är ju roligt att göra personlighetstest när man får så här exakt precisa med verkligheten väl överensstämmande resultat.

Din personlighetstyp: Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Yrken som passar dig: Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

Testa här.

5 kommentarer:

Medelklassman sa...

Awesome. (Awsome?) Jag gjorde en själv. Hur kul som helst. En riktig ego-boost, hur man än svarade.

Anna sa...

Ego-boost, absolut - testet får nästan alla karaktärsdrag att låta hur bra som helst. Men karriärsvalen är jag inte lika säker på.

Sophie sa...

100 dagar to go! Det går undan tycker jag! Jag var nyss där och nu står det 4 (!). skönt att kroppen är snäll, det är underbart! jag längtar tills min kropp kommer tillbaka :)

Josefine sa...

30+: ja verkligen! ska göra testet varje gång jag är sur.

anne: mina karriärsval stämmer ganska bra känns det som. dock inte präst. tror inte det blir bra med ateist som präst. sen var det nåt med artist. tror inte det funkar med en släng av social fobi då.


alma: ja! nu börjar det ticka nedåt! sa precis i morse att det ändå gått snabbt nu sen vi gick och väntade på att de värsta risk-veckorna skulle vara över. siktade på femton veckor eftersom det nyligen varit tre personer i yttre bekantskapskretsen som förlorade sina barn i 14:e v.

LindaoEbba sa...

Det var ett jätteroligt test! Faktiskt hamnade jag i "rätt" yrkesgrupp, precis vad jag är utbildad till... En kompis gjorde testet och det var samma där! Han jobbar åxå på "rätt" ställe (fast testet tyckte att han var introvert och tystlåten och jag vet ingen annan kille som gladeligen surrar 1 timme varje kväll i telefon...).
Ha en bra dag!