tisdag 26 maj 2009

Fikabesök.

Jag har precis varit ute på långpromenad förbi Röda sten. I vanlig ordning fick jag skoskav men den här gången hade jag varit förutseende och tagit med plåster. Det var grått grått grått på himlen men det var ganska behagligt ändå. Jag har noterat att de personer som spanar in en genast slutar med detta när de lägger märke till magen - den som är så fin!
Snart kommer FinFia hit på fika! Det blir dagens bästa.
Tyvärr ser det ut som att det bor en komplett dåre i S.ets sovrum just nu eftersom vår dubbelsäng trängs med hennes lilla barnsäng och allt annat har också förpassats in i hennes rum på grund av väggslipning, spackling och annat nödvändigt i vårt sovrum.

4 kommentarer:

Tinalinatiny sa...

Precis, gravidmagar som kan vara det finaste som finns :)

Annelie Börjesson sa...

Hej
Har du testat Leukosilk på dina skoskavskänsliga fötter? Tygtejp som är bättre än plåster om man sätter på den direkt när man känner att skavet är på gång. Finns på Apoteket.

Tack för bloggen
Annelie

Sassy sa...

Det var jättekul att ses innan! Ni hade det så snyggt hos er att vår lägenhet ser ännu värre ut nu + att det ser ut som ett bombnedslag nu eftersom vi lägger all tid på Wii och ingen tid på att plocka undan...Vi får nog ta och växa upp.

Hoppas det går bra på jobbet!

kram

Josefine sa...

tinalinatiny: ja eller hur! :)

annelie: tack för tipset! det ska jag absolut testa!

sassy: åh det tyckte jag med! det var verkligen skönt att göra något kul innan det var dags att sticka iväg till jobbet. och tack för att du tyckte det var snyggt här.. väldigt roligt att höra! kram