torsdag 9 december 2010

Pride.


Vi kör regnbågsfärger på huset till Tove Janssons ära.
..
0.09
Första väggen bruten. Första raseriutbrottet (M).
0.16
Tre väggar sitter ihop. Spänningen stiger. Viss irritation lurar under ytan. Ryssland har lämnat övervåningen.

3 kommentarer:

Karin sa...

Fan, jävligt smart där att dekorera väggarna INNAN man klistrar ihop dom! Jaja bara för att jag inte fått såna ljusa idéer på de första 30 åren av mitt liv behöver ju inte betyda att det inte kommer några de nästa 30..

emster sa...

övervåningen? bor ni på två plan? sicket jävla överflöd och lyx! när vi bodde i gamlestan bodde vi också på två plan. mygod vad jag saknar den lgh!

Josefine sa...

karin: haha.. ja det var för att charlotta som jag lånat mallen av tipsade mig. annars hade jag nog smällt på det efteråt (och antagligen pajjar alltihopa).

emster: ja, vi har sovrummen en halvtrappa ner. jag gillar det. känns mysigt. men lägenheten hade nog känts större om allt varit på ett plan. våra grannar ovanför har fyra (fyra!) plan i sin lägenhet. Det är helt sjukt. Vi bor alltså i landshövdingshus så det är übermäktigt att de fått ihop det så. från början var det två rum bara. sen har de köpt till vindarna och lite annat. allt som finns kvar från orginallägenheten är ytterdörren och fönsterna. jag dog nästan av avundsjuka när vi var där inne. så JÄVLA fint. kolla här. http://www.gp.se/bostad/inredningarkitektur/1.21310-en-lagenhet-fyra-vaningar