tisdag 28 december 2010

Börja skola.


Vi ska gå till Tinos blivande förskola idag. Det känns märkligt (och skönt att det inte blir jag som få ta hand om inskolningen i januari). Jag kan inte förstå hur tiden kunnat gå så snabbt. Det där är ju också en sak jag aldrig trodde att jag skulle säga. Att tiden går snabbt. Den gick hur långsamt som helst förr. Nu skenar det bara iväg. Jag är gammal. Och det syns väldigt tydligt på barn hur snabbt det går.

För lite mer än ett år sedan var hon bara ett litet pyre som låg mellan oss i soffan på en kudde medan vi såg "The Wire". Nu springer hon runt här hemma och har en alldeles egen vilja (stark) och personlighet (fantastisk).

Jag känner mig helt överlycklig för att jag vi bestämde oss för att försöka få barn och lyckades.

5 kommentarer:

charlotta sa...

heey!

du är tillbaka, hurra! har ni haft det bra i jul? jag har haft det riktigt fint i skåne. hängt med familj, ätit alldeles för mycket mat och lekt med syskonbarn. det är fint!

(och hallå, hur söt är t egentligen? det är galet.)

Fifi sa...

Shit, vad stor hon har blivit! Och jag kan knappt fatta att den lille plutten jag har i magen kommer att bli så stor en vacker dag. Och större och större.

Tråkigt att du är förkyld igen! Säg till om du vill ta en fika nån dag!

kram

Kulturkoftan sa...

Tintin. Min nya idol.

Josefine sa...

charlotta: ja nu är vi hemma igen. jätteskönt! vi har haft det väldigt bra. känner mig mycket nöjd med allt.

och tack eller vad man nu säger när någon komplimenterar ens lilla unge :)

fifi: ja hon har verkligen blivit det! kan inte fatta hur snabbt det gått. det var så abstrakt allting när hon låg i magen. vill gärna fika nån dag!

kram

kulturkoftan: haha.. jag tror att hon är mer peppad på förskola än vad vi är på vår f-skola..

SE sa...

S:et är väldigt lik Dons dotter i Mad Men.