fredag 10 december 2010

Award.


Jag fick en award av BookofMiri. Så nu ska jag skriva sju saker om mig själv som ni inte redan vet. Det känns lite klurigt men jag försöker.

1. Jag knackar mig alltid i smyg tre gånger någonstans på kroppen om jag råkar gå på en a-brunn (tack för inspirationen Miri).
2. Jag är genuint ointresserad av sport. Så ointresserad att det är pinsamt och bara dumt. Jag orkar aldrig komma ihåg om det är VM eller EM eller om det gäller hockey eller fotboll/whatever.
3. (Obs! äcklig info) Jag gillar att dra ut hårstrån som sitter "fel" på andra. Till exempel från Mikaels ögonbryn eller öronsnibbar. Jag skulle gärna ta en pincett och dra ut hår ur näsan på honom också men det får jag inte.
4. Jag överdriver ofta i bråk. "Vi gör aldrig/alltid det här". "Varför gör du aldrig så?". M hatar det. Jag är överhuvudtaget mycket dramatisk i vårt förhållande. Både positivt och negativt tror jag.
5. Jag älskar att laga mat och önskar att vi hade ett mer rymligt kök så att det skulle vara enklare att baka också.
6. Jag längtar efter att bli pensionär (om jag är frisk då vill säga). Då ska jag bara dricka kaffe, läsa böcker och ha katter och hundar. Men inte för många. Lagom många. Gärna en lat hund.
7. Jag kan i stort sett ingenting tekniskt vad gäller fotograferande. Jag går helt på känsla. Troligen kommer det att fortsätta så. Jag har nämligen noll tålamod när det gäller att lära mig teknik.

Och nu ska jag försöka ge awarden till sju jag inte givit den till förut (för jag tror att jag gjort den här någon gång innan?)

Kulturkoftan - För att hon är så bra och jag är så glad för att jag fått en så fin klasskamrat. Dessutom skriver hon magiskt bra och alla borde läsa hennes blogg.
Charlotta/Matrepubliken - För att hon är en väldigt rolig och bra klasskamrat och har en matblogg med massa bra vegetariska recept. Plus att jag fick låna Muminhus-mallen av henne.
Mats/Streamlinecooking - Bara för att reta honom lite - en "beautiful blogger award" känns inte riktigt som Mats stil. Men mest för att han har en grym matblogg (som han borde uppdatera snart!)
E/For the world is hollow and I have touched the sky - Skriver fantastiskt bra och fint. Jag älskar hennes blogg.
tre saker/nina - Jag hittade nyss den här listbloggen. Tidigare läste jag hennes personliga blogg slaviskt men se la hon ner den. Hon skriver fantastiskt.
Johanna/Säg ifrån om jag har sagt det här förut - Johanna skriver förbannat bra. Och verkar vara så fin. Jag vill vara hennes kompis!
Jonna/Amningshysteri - För att hon skriver både bra och väldigt roligt (och ibland så sorgligt så att man gråter i stället)!

7 kommentarer:

Kulturkoftan sa...

Och jag är glad för dig! Tack. Blir alldeles rörd.

när det börjar sa...

Åh, en hel massa fins bloggtips. Tack för dem!

E sa...

Åh. :)

Jonna sa...

Oj, man tackar. För övrigt kan jag också skriva under på punkterna 2, 3 (fast på min egen man, M:s hårväxt får du ta hand om), 4, 5, och 6.

charlotta sa...

nämen, vad söt du är! tack! tack för titten innan, hoppas ni får en grym helg i skåne!

Josefine sa...

Kulturkoftan: :)

när det börjar: ja de är bra allihopa!

e: :)

jonna: haha.. en till som har hårstrågrejen. skönt. trodde nästan att jag var ensam om den.. eh.. läggningen.

charlotta: tack själv! det är halland. mycket viktigt!:)

Anna sa...

jag är eeeexakt som du när det kommer till sport. exakt.
sen orkar jag heler inte ta till mig teknisk information därför lämnar jag med varm hand över allt till ingenjören aka maken :)

btw: nu finns den i shoppen ;)

http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_BYX_BYX&shoptype=S