tisdag 21 december 2010

Typiskt.

M har alltså blivit dunderförkyld lagom till storstädning och fixande. Jag slog in två julklappar sen gav jag upp. Man borde kanske skita i hela julstädningen. Om man bara har stearinljus tända ser man ju inte dammet. Och vem bryr sig egentligen (jo jag gör det! ah.. blir tokig på smuts och stök).

Men jag har köpt ett rött läppstift som heter Fatal red och har en pistol hängandes i örat. I köket står en stor burk full av saffransbiscotti med choklad. Det är de bra sakerna.

P.S Det finns såklart många fler bra saker men jag unnar mig att gnälla & sura nu. Det är ju ändå jul liksom.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Det spelar ingen roll hur avslappnad och harmonisk man är, tror jag. En viss nivå av julstädning måste hinnas med för att det ska kännas bra. Jag är jättebra på att unna mig att stressa, sura och gnälla när det nästan är jul. Man vill ju hinna med det innan själva julafton, liksom.

Melinda sa...

Fatal red, kan inte bli mer rätt än så tror jag!

P.S Jag har bestämt mig för att bli bättre på att kommentera. Jag läser ju här varje dag, why not lämna tracks liksom! Dessutom ska ju vi bli kompisar så småningom.

Josefine sa...

hanna: nä, precis. jag är långt ifrån harmonisk innan vi fått ordning. jag vill alltid ha städat och rent men när det är jul är det liksom helt ok att kräva samma från övrig familj. och det är ju helt klart skönast att sitta i soffan och glo på tv-serier i en vecka i sträck om man har rent och fint omkring sig. jag blir så stressad av röra.

melinda: ja, men vad kul! jag försöker också bli bättre på att kommentera. fast det är inte varje dag jag hinner det.

Sofia sa...

Jobbar på det där med städningen. Har ärvt av min mamma en panik över att inte allt är tipptopp om vi ska ha gäster. Typ min fölsis igår. Försökte städa lagom. Toppade det hela med att skita i att duscha själv. Bestämde mig för att det skulle bli stressigt och att håret var okej och att folk gillar mig ändå.
Det gick ganska bra.