tisdag 7 december 2010

Måste köpa rödpenna.

Jag kanske borde bli lärare egentligen. Jag njuter nästan perverst mycket av att gå igenom och skriva små sura kommentarer på de texter (personer) jag inte gillar.

Det känns skönt att skriva "och vad menar du med det?" eller "här behövs verkligen ett förtydligande" eller "mycket oklart" på de som tycker att de är så jävla bra (men som egentligen inte är nåt att hänga i granen överhuvudtaget).

MVH/ Surkärring

7 kommentarer:

Jonna sa...

Och du njuter förstås lika mycket av att ta emot deras förslag på hur du kan förbättra ditt skrivande :)

Linn sa...

Hehe. Jag älskar också att vara surtant och rätta.

Josefine sa...

Jonna: haha.. nä men jag bryr mig inte heller direkt. Det här är såna som sitter och skriker på folk i klassen när de inte håller med (alltså på riktigt skriker), viskar om andra, skickar lappar där de skrivit skit om andra, hånskrattar när någon vågar yppa en motsatt åsikt. idioter med andra ord.

linn: ja det känns gött! haha

Jo tjena sa...

Haha jag är likadan, det känns så jävla härligt att skriva sådant till puckon

Ännabänäna sa...

Att få vara en satkärring är det bästa som finns. Nån gång i bland så att det inte kokar över.

Honey sa...

Åh, det är underbart! Jag började så redan på högstadiet. Efter en lektion sa min lärare att han hoppades att jag aldrig skulle bli lärare eftersom jag skulle ta livet av eleverna med mina kommentarer. Jag blev nästan lite stolt.

Fifi sa...

Haha, sånt där njuter jag också av, det är underbart!

Vit kladdkaka?! Att jag aldrig har gjort det, det borde ju ha varit självklart för mig som älskar både kladdkaka och vit choklad. Till helgen ska vi dock göra julgodis, sen ska jag bara försöka att inte äta upp det direkt.

Och vi, vi måste ta en fika snart! Kan du nästa vecka?

kram