tisdag 21 december 2010

Sagofarbror.

Jag tror att M:s blogginlägg om en vistelse i New York kan ta en stund att skriva. Av de fem gånger jag hört historien har den aldrig tagit under fyrtio minuter att berätta. Med bonusmaterial tar den nästan en timme.

Han har bloggat i en timme och tjugo minuter nu. Jag tippar att det tar fyrtiofem minuter till.
Det här är lite som att vara ihop med ett fotbollsproffs eller nåt. Minus den feta lönen då. Och minus att bo i ett varmt skönt land någonstans. När jag tänker efter är nog enda likheten tidsåtgången.

6 kommentarer:

Fröken Sverige sa...

Hahahaha! Härligt!

Jenny sa...

Och minus paparazzi-fotografer hängandes i hälarna.

Medelklassman sa...

Hörru, hur gör man så att man kan tidspublicera blogginläggen? Jag har letat som en galning men inte fattat hur det går till.

Josefine sa...

Fröken Sverige: ja verkligen!

Jenny: Ja det med. Skönt!

30+: Klicka på alternativ för inlägg nere till vänster under rutan du skriver inlägget i. Sen får du bara ändra publiceringstid/datum och klicka sedan publicera. Var noga med att skriva med kolon (7:07). Jag har gjort misstaget att skriva med punkt och då har det publicerats direkt och sen har inlägget legat i readern hos folk trots att jag tagit bort inlägget.

Ägget sa...

Men han är bra! Och du är sjukt bra! Jag älskar att läsa era bloggar. Bästa läsningen näst efter böcker. Sen verkar ni trevliga också.

Anonym sa...

Håller med föregående talare!
Extra kul är det när man kopplar ihop dem och läser i Mikes blogg om hur sund och duktig han är som gått ända till Långedrag och i din blogg om hur ledbruten han blev av det. ;-)
Det är ett stort nöje att läsa båda bloggarna, även om det känns lite konstigt att veta en hel del om ert liv och tankar utan att egentligen känna er...
Ja iallafall...
God Jul å så
Bellaciao