tisdag 21 december 2010

Apoteket.

Herre gud vad pinsamt. M är ute och shoppar random medicin. Han här ont överallt utom i tummen där han inte har någon känsel alls. När apotekskvinnan kom fram drog han plågat upp axlarna och sen forstallde han rösten så att han lät som att han rökt i fyrtio år. Han bad om något för ledvärk och tittade tacksamt på henne. Nu kom han med sitt byte."jag ska komba" säger han som den världsvane pillertrillare han är.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Låter illa det där:P Jag har grymma mediciner för ledvärk! Fast kanske får han inte ta dom men du kan ju tala om det för honom i alla fall.

Kulturkoftan sa...

Hehe, han är rolig. Hälsa krya till pillertrillaren.

Fredrik sa...

Han är allt lite mesig den där M ibland. Dock, kombinera inte läkemedel utan vetskap, även receptfria sådana. Lita på mig, det kan ha rätt obehagliga effekter om det slår fel.

Josefine sa...

dorro: det ska jag hälsa honom!

kulturkoftan: hm.. ja när han är frisk i alla fall! jag hälsar honom!

doktoranden: ja, jag tror att ett av hans stora problem är att han verkligen känner efter. alltså verkligen lever sig in i smärtan. nu är han iofs ganska sjuk. men jag trr mest att det är förkylning. ska kolla vad det är för mix han köpt. hoppas att apotekaren hade koll på det hela!

Fredrik sa...

Lita på apotekaren? Big mistake. Big. HUGE.

Vet inte hur många gånger jag fått rätta och påpeka deras fadäser när det kommer till mediciner. Och hälsa M att en vanlig förkylning finns inga mediciner flr. Inte mer än vila och Playstation.

Josefine sa...

Nej! ordinera inte tv-spel! Haha.. Tror mest att han shoppat treo och echinagard så han klarar sig nog den här gången.

Fredrik sa...

Tänkte ju vara lite snäll med honom. Från en karlslok till en annan. ;)

Josefine sa...

Det var fint av dig! :)
Det verkar som att han fått en terminalsjukdom. Han vill inte spela. Nåt är allvarligt fel. Det är jag säker på.