tisdag 23 november 2010

Japp. Nu så:


första glaset vin upphällt.

Textkritiken tog knäcken på flera. Ingen positiv respons alls. Hur fan ska man då kunna veta vad man gör rätt? Eller är det så att INGEN i vår klass gör NÅGOT rätt? Men jo det gör vi. Det är bara ingen som orkar säga vad. Vilket skit.

Så, vin då alltså.

6 kommentarer:

emster sa...

*pepp pepp*

Honey sa...

Det känns som att folk i allmänhet är väldigt duktiga på att säga till när saker är fel, fult och dåligt, men desto sämre på att faktiskt säga till när något är bra. Mitt uttalande kan dock vara något färgat av att jag jobbar med support :P (men jag tycker mig ha märkt samma sak på flera andra ställen)

Kulturkoftan sa...

Å vad kul vi har det! Jippi!

/Bitterkoftan

Josefine sa...

emster: tack!

tiggerrr: ja det är ju lite så tyvärr. men när jag tänker på uppsatser jag skrivit och opponeringar jag varit på så har det ingått att man går igenom det som är bra också. och det behövs verkligen. folk tappar helt sugen. inte jag dock den här gången (har plötsligt blivit tuff!) men jag blir skitirriterad när man märker att andra blir ledsna och tappar sugen. jäkla skit.

kulturkoftan: vi har ju ett element och zinfandel i alla fall. det är ju alltid nåt!

Sofia sa...

Konstigt. Om man är i skolmiljö och ska ge konstruktiv kritik då tycker man ju att det kan vara en idé att åtminstone i stora drag svepa igenom HUR man ger sådan kritik. Att ta knäcken på någon som är i en kreativ (inlärnings)process är väl det sista man vill! (Blir lite sur)(Vill ha textsamtal)

Josefine sa...

ja precis. jag tycker att det är konstigt att vi inte har en riktig form för det. att vi har punkter man går igenom. eftersom det är journalistiska texter är det ju gansla lätt att dela upp det i form, relevans, neutralitet, språk osv.