tisdag 16 november 2010

Day 06 - Your day

Antagligen ser den här dagen ut så här:

Vi vaknar första gången vid 06.30. M stänger av telefonen. Sen ringer min. Jag stänger av. Vid 07.00 kliver jag upp. Kokar vatten till kaffe och ägg samtidigt som jag hoppar in i duschen. Tar på mig de kläder jag la fram igår. Fixar smoothie (lättyoghurt, apelsin/ananasjuice, blåbär, banan) och knäckebröd. Vi äter tillsammans. Tino vaknar nån gång under tiden.

Tar mig halvt springande till garaget fem minuter bort. Kör nästan enligt hastighetsgränserna till skolan. Anländer 09.09. Börjar 10 över. Lyssnar på en journalist som pratar om att skriva reportage.

10.20 Kafferast. Köper dåligt kaffe till överpris. Unnar mig inte en smörgås.

11.00 Lyssnar vidare på journalisten

12.20 Tar lunch. Sallad igen. Sneglar avundsjukt på de som bor på skolan och äter av den varma maten. Fryser. Längtar hem. Tar en dålig kaffe till. Gratis den här gången. Nästan i alla fall.

13.00 Pratar om nästa veckas resa till Norge *total ångest*. Får nån uppgift.

Sticker hem. Pussar på barn och man.

Googlar Milli Vanilli. Mailar Fab Morvan.
Försöker komma på nåt att äta till middag. Vi borde storhandla. Man skulle ha en samling av allas "bästa snabb-receptet". Äter mellanmål. Leker med Tino. Äter middag. Ut och gå. Träna? Se nåt kul (Fair Game?). Försöka fixa barnvakt till lördag. Lägga sig i tid? Ja. Det är bäst. Men antagligen inte.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Hej där, kom på att jag för nåt halvår sen snappade upp att Mymlan efterlyste allas snabba matrecept, och fick in en hel drös. Så läs bland kommenterarna och få lite inspiration på lätta snabba kvällsmaträtter.

http://mymlanthereal.wordpress.com/2010/04/12/veckans-bloggtema-maten/

Josefine sa...

Åh, skitbra tips!Tack så hemskt mycket.