lördag 6 november 2010

Jag också!

Jag funderar på om jag ska hänga på A.M.O:s klädutmaning. Jag köpte just nya kläder eftersom garderoben kändes så oändligt ledsam och tråkig. Men det borde rimligtvis finnas några bortglömda plagg som ligger inklämda någonstans i garderoben (trots ganska flitigt rensande det senaste året). Om jag hakar på blir jag nog tvungen att fuska lite och använda något av det nya eftersom jag har så ont om jeans och kjolar jag gillar.

Om det blir så kommer det troligen inte att innebära att jag kommer fotoblogga projektet så där jätteflitigt (men några gånger kanske).

Jo jag gör det. Det blir klädutmaning.

7 kommentarer:

Alex sa...

MEN YES!!!

Mirijam sa...

Tjoho!

Josefine sa...

A.M.O: ja! jag känner mig väldigt peppad nu!

mirijam: Yes!

Fifi sa...

Jag gillar den där klädutmaningen! Jag hade tänkt att hoppa på först, men sen kom jag på att jag nog måste köpa en del kläder när jag växer ur alla gamla. Än så länge har jag dock varit väldigt duktig på att gräva fram gamla paltor ur garderoben!

Jag tror faktiskt att det blir en liten Glenn. Ja, inte i förstanamn, men i andra. Annars blir det nog svårt att få igenom det namnet jag vill ha.

kram

Jonna sa...

Det lutar mer och mer åt att jag hänger på jag också, mest för att få konstatera vad som borde slängas/skänkas så att jag kan köpa köpa köpa nytt när utmaningen är över. Haha, helt fel, men så rätt.

Josefine sa...

fifi: ja, den känns minst sagt utmanande. jag har en hel del som jag av någon anledning inte känner mig bekväm i. bra att tvingas nu! och klart det ska vara en liten glenn med i namnföljden! kram!

jonna: ja, det är lite så jag också tänker. jag misstänker att det är de berömda basplaggen som saknas i min garderob. de som gör att hälften inte går att kombinera med något annat. men basplagg är så tråkigt att köpa!

Jonna sa...

I know! Min garderob är precis som den Mia Skäringer gjorde sig lustig över. Inget passar ihop med något alls. Nästan iallafall.